Breaking news

anagnostopoulos
A

Σε ισόβια κάθειρξη και επιπλέον 10 χρόνια για τη θανάτωση του σκύλου καταδικάστηκε χτες ο Μπάμπης Αναγνωστόπολος για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν Κραουτς, πριν από ένα χρόνο στα Γλυκά Νερά.

Για την ποινή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μίλησε στον ΣΚΑΪ ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, τονίζοντας πως «πραγματικά ήταν μια συγκλονιστική υπόθεση».

«Υπεβλήθη η εσχάτη των ποινών τόσο για την ανθρωποκτονία όσο και για τη θανάτωση του ζώου, πιστεύω όμως ότι ήταν μια δίκαιη απόφαση. Η προσωπικότητα του κατηγορουμένου οδήγησε το δικαστήριο σε μονόδρομο. Νόμιζε ότι θα συνεχίσει το θέατρο, το δικαστήριο όμως δεν είναι κοινή γνώμη», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Περιγράφοντας τον κατηγορούμενο την ώρα της ανακοίνωσης της απόφασης του δικαστηρίου, είπε ότι ήταν ατάραχος και παγερός. «Μηδέν αντιδράσεις.»

Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Αν η απόφαση παραμείνει και στο Εφετείο, διότι προφανώς θα ασκήσει έφεση, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα μείνει μέσα στη φυλακή περίπου 19 χρόνια.

Υπολογίζονται, συγκεκριμένα, 16 χρόνια τα ισόβια συν τα 3/5 από τις ποινές καθείρξεως των 11,5 ετών.

Ζήτησε  να δει τη μικρή Λυδία

Ο κατηγορούμενος το μόνο που ζήτησε ήταν να δει τη μικρή Λυδία όταν αποφυλακιστεί, ωστόσο όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας, «θα φροντίσουμε να μη συμβεί αυτό».

Οι ψυχίατροι, μάλιστα, λένε πως αν συμβεί κάτι τέτοιο θα είναι μια ολέθρια συνάντηση.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις