Breaking news

kairos
A

Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις κατά τόπους στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι σήμερα, Πέμπτη 26 Μαΐου, ο καιρός σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Πιο συγκεκριμένα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και, κυρίως στα ορεινά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι στα δυτικά και τα νότια θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα είναι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας καθώς και στις περιοχές που δεν επηρεάζονται από τις θαλάσσιες αύρες, κατά τόπους τους 35 με 37 βαθμούς, ενώ στα νησιά τους 31 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική η θερμοκρασία σήμερα θα κυμανθεί από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου. 

Στη Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία σήμερα θα κυμανθεί από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Αύριο, Παρασκευή 27 Μαΐου, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια και η μέγιστη τιμή της θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 33 με 34 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 35 με 36 και στη νησιωτική χώρα τους 30 με 33 βαθμούς Κελσίου

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αραιές νεφώσεις που τις προμεσημβρινές ώρες θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά μέχρι τις βραδινές ώρες.

Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος θα είναι αύριο ο καιρός με παροδικές αραιές νεφώσεις, που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά και το βόρειο Αιγαίο θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Ηπείρου, της Θεσσαλίας, της κεντρικής Στερεάς και πιθανώς στα ορεινά της βορειοανατολικής Πελοποννήσου και τα νησιά του βορείου Αιγαίου.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις