Breaking news

θάλασσα
A
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις.
Βάλε το proson.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Παρά λίγο τραγωδία σε παραλία της Ανάληψης Χερσονήσου, σήμερα Παρασκευή 17 Ιουνίου, όταν τα θαλάσσια ρεύματα παρέσυραν τα δύο ανήλικα παιδιά ενός τουρίστα.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευση της «Ωκεανίς Ναυαγοσωστικής Σχολής Κρήτης», οι βορειοδυτική άνεμοι σε συνδυασμό με την αμέλεια ενός τουρίστα, έθεσαν σε κίνδυνο την ζωή των δυο ανηλίκων παιδιών του.

Τα παιδιά ξέφυγαν από την προσοχή του πατέρα τους και τα ορμητικά νερά παρέσυραν το φουσκωτό στρώμα. Ο πατέρας τους, σύμφωνα με την «Ωκεανίς», επιχείρησε να πλησιάσει τα παιδιά του κολυμπώντας, όμως αποτέλεσμα είχε να παρασυρθεί και αυτός.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως Ναυαγοσώστης της Ωκεανίς που κατάφερε να βγάλει τόσο τα παιδιά όσο και τον πατέρα τους έξω, σώους.
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις.
Βάλε το proson.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Δημοφιλείς Ειδήσεις