Breaking news

gynaiktonia sto koukaki
A

Για έναν κακοποιητικό πατέρα κάνουν λόγο τα δύο παιδιά της Κατερίνας που δολοφονήθηκε πριν από λίγες ημέρες από τον εν διαστάσει σύζυγο της στο Κουκάκι. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η κόρης της άτυχης Κατερίνας ισχυρίστηκε ότι η σχέση των γονιών της δεν ήταν καλή από την αρχή.

Πιο συγκεκριμένα, η κόρη της άτυχης γυναίκας φαίνεται πως είπε στην κατάθεση της: «Όταν ήμουν στο δημοτικό θυμάμαι περιστατικό, όπου ο πατέρας μου χτυπούσε τη μητέρα μου. O πατέρας μου ήταν ένας κτήνος και φερόταν άσχημα. Τη ζήλευε παθολογικά και κολλούσε το μυαλό του. Η μόνη έννοια της μητέρας μου ήμασταν εγώ και ο αδερφός μου. Ήταν αγροίκος και πιεστικός. Ήθελε να περνάει μόνο το δικό του. Ερχόταν μόνο σπίτι για να μας φέρει φαγητό από το μαγαζί  που εργαζόταν». 

Παράλληλα και ο γιος της κατέθεσε ότι οι σχέσεις των δύο παιδιών με τον πατέρα τους δεν ήταν καλές. «Ήταν κακός πατέρας. Μας κακοποιούσε από τότε που θυμόμαστε τον εαυτό μας. Ήρθε στο σπίτι με το ζόρι τον τελευταίο καιρό. Δε θέλαμε να μένει μαζί μας. Δημιουργούσε μόνιμα πρόβλημα», δήλωσε. 

Ο 55χρονος δηλώνει τώρα συντετριμμένος και θα απολογηθεί στον ανακριτή την Τετάρτη.

Τη Δευτέρα συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην  Κατερίνα που δολοφονήθηκε με τόσο άγριο και βασανιστικό τρόπο: δυο μαχαιριές, η μια εκ των οποίων πισώπλατα.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις