Breaking news

unsplash
A

Αυξητική τάση παρουσιάζουν οι καταγγελίες για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας. Ειδικότερα, μια μητέρα αναφέρει πως η κόρη της της βίωσε περιστατικό βίας από τον σύζυγό της.

Στην κάμερα του STAR και τον Αλέξανρο Γύγο μίλησε η μητέρα λέγοντας αρχικά πως: «Της λέει σε απειλητικά μηνύματα και τηλέφωνα ότι αν δεν σ' έχω εγώ, δεν θα σε έχει κανένας! Θα σε σκοτώσω και θα φύγω από την χώρα.»

Μάλιστα, η ίδια η μητέρα πολλές φορές έβλεπε την κόρη της να έχει μώλωπες, χωρίς όμως να της εξηγεί τι έχει πραγματικά συμβεί, πιθανότατα από ντροπή ή φόβο. 

«την κακοποιεί, την απειλεί με μαχαίρια, ξυλοδαρμούς»

Όπως αναφέρει η μητέρα, «την κακοποιεί, την απειλεί με μαχαίρια, ξυλοδαρμούς... Μπαίνει στο σπίτι της παραβιάζοντας τα παντζούρια. Έχουμε αλλάξει τρία σπίτια για να μην την βρει».

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του STAR, την περασμένη Κυριακή το σπίτι της κοπέλας τυλίχθηκε στις φλόγες, με πιθανό υπαίτιο, κατά την ίδια, τον πρώην σύντροφό της. Σύμφωνα, μάλιστα, με την πληροφόρηση που δέχτηκαν από την πυροσβεστική, η πυρκαγιά δεν ήταν τυχαία και προκλήθηκε από ανθρώπινη δράση. 

Η μητέρα ζητάει άμεσα βοήθεια, ώστε η οικογένεια και το παιδί της να μπορέσουν να βρουν ηρεμία και να μην έχουν θανατηφόρα κατάληξη.

Συνεχίζονται μάλιστα και άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας με γυναίκες να εμφανίζονται με σοβαρούς τραυματισμούς. Δυστυχώς, όμως, αρκετές είναι οι φορές που τα θύματα δεν καταγγέλλουν τους θύτες, αλλά αντίθετα τους καλύπτουν.

Περιστατικό στην Ιθάκη

Ένα αντίστοιχο περιστατικό έγινε και στην Ιθάκη, όπου καβγά ανάμεσα σε ζευγάρι έσπευσαν να σταματήσουν Λιμενικοί, λαμβάνοντας την απάντηση ότι δεν συμβαίνει κάτι και πως δεν πρόκειται να δοθεί συνέχεια στο συμβάν. Ωστόσο, η γυναίκα έφερε μώλωπες στο χέρι της που είχε προκαλέσει ο σύντροφός της. 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις