Breaking news

astynomia
A

Ο 40χρονος από το Μπανγκλαντές που κατηγορείται ότι δολοφόνησε με απανωτές μαχαιριές την 36χρονη γυναίκα χθες το μεσημέρι στη Κυψέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως: «δεν μετανιώνω γι' αυτό που έκανα». Επιπλέον, σε ερώτηση για το κίνητρο της δολοφονίας, είπε πως: «με κορόιδευε (η 36χρονη), της έδινα λεφτά και μου είχε υποσχεθεί ότι θα χωρίσει με τον άντρα της για να είμαστε μαζί. Όταν μου ζήτησε να χωρίσουμε της ζήτησα τα λεφτά μου. Αρνήθηκε να μου δώσει, θόλωσε το μυαλό μου και την σκότωσα».

Επίσης, με βάση τις ίδιες πηγές, σχέσεις με την 36χρονη υποστήριξε πως έχει ο 40χρονος στους αστυνομικούς και του χρώσταγε περίπου 20.000 ευρώ.

Αναφορικά με το από που προμηθεύτηκε το μαχαίρι, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι το αγόρασε από κατάστημα της Ομόνοιας

Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας ο οποίος είναι άνεργος για μεγάλο χρονικό διάστημα φέρεται να υποστήριξε στην κατάθεση του πως δεν γνώριζε για τα  χρήματα αλλά και για την ερωτική σχέση που διατηρούσε ο δράστης με το θύμα.

Υπενθυμίζεται πως η γυναίκα εντοπίστηκε με βαριά τραύματα, χθες το απόγευμα στην οδό Τενέδου, στην Κυψέλη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου κατέληξε. Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη μετά από την υπόδειξη του συζύγου της άτυχης 36χρονης.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις