Breaking news

giatros_ygeia
A

Όσον αφορά στην εγγραφή της πλατφόρμας του «Προσωπικού Γιατρού» και στις καταγγελίες βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τις οποίες αποκλείονται οι ανασφάλιστοι πολίτες από τον θεσμό του Προσωπικού Γιατρού, έδωσε από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Συγκεκριμένα γνωστοποίησε ότι, οι πολίτες οι οποίοι δεν είναι ασφαλισμένοι θα έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν στον «Προσωπικό Γιατρό».

Ακολουθήστε το Proson.gr και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα του εργασιακού τομέα

Εγγραφή στον «Προσωπικό Γιατρό» και για τους ανασφάλιστους

Ο υπουργός Υγείας, απαντώντας σε ερώτηση 43 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την πρόσβαση των ανασφάλιστων στον θεσμό του Προσωπικού Γιατρού, ξεκαθάρισε ότι «Οι ανασφάλιστοι πολίτες εγγράφονται στις δημόσιες δομές για τον προσωπικό γιατρό και όπου δεν υπάρχουν δημόσιες δομές, σε ιδιώτη γιατρό».

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον βουλευτή Μαγνησίας Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο, κατήγγειλαν ότι ανασφάλιστοι πολίτες της Μαγνησίας αποκλείστηκαν από τη διαδικασία, όταν επιχείρησαν να εγγραφούν σε ιδιώτη ιατρό συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ, κάνοντας λόγο για «Αποκλεισμό ανασφάλιστων πολιτών» από τη δυνατότητα εγγραφής σε ιδιώτες γιατρούς, συμβεβλημένους με τον Οργανισμό.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις