Breaking news

dikastirio
A

Στο εδώλιο κάθισε σήμερα, Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, ο 47χρονος που συνομιλούσε ερωτικά στο διαδίκτυο με 13χρονη κοπέλα, ο πατέρας της οποίας του έστησε παγίδα και τελικά η Αστυνομία τον συνέλαβε αφού... «έφαγε» και ξύλο!

Πρόκειται για ένα περιστατικό το οποίο συνέβη στις 11 Σεπτεμβρίου, με τον άνδρα να δηλώνει «μετανιωμένος και βλάκας». Ο 47χρονος πέρασε από αυτόφωρη διαδικασία, πήρε αναβολή και τελικά η δίκη του γίνεται σήμερα.

Σύμφωνα με το pelop.gr, ο άνδρας έστειλε στο κοριτσάκι αισχρά σεξουαλικά μηνύματα και του ζητούσε γυμνές φωτογραφίες, με όλα αυτά να «περιγράφονται» και μέσα στην δικογραφία. Αυτά είδαν η μητέρα και ο πατέρας της, με τον δεύτερο να στήνει παγίδα.

Ο 42χρονος πατέρας άρχισε να επικοινωνεί με τον φερόμενο ως δράστη στην θέση της κόρης του και «έκλεισε» μαζί του ραντεβού σε πλατεία στα Ζαρουχλέικα, όπου και εμφανίστηκε μαζί με δύο φίλους του πυγμάχους, ενώ και ο ίδιος είναι πυγμάχος.

Ο πατέρας μπορεί να μην... άγγιξε τον φερόμενο ως δράστη, όμως οι δύο πυγμάχοι έκαναν τον κατηγορούμενο «τουλούμι στο ξύλο».

Ο 47χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας της ανήλικης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ σήμερα κάθεται στο εδώλιο για να δικαστεί.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις