Breaking news

αστυνομία
A

Απόπειρα γυναικοκτονίας έγινε χθες Πέμπτη το πρωί απέναντι σε μια 66χρονη γυναίκα, η οποία μαχαιρώθηκε δίπλα στην καρωτίδα από τον 73χρονο σύζυγο της στη Νίκαια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης έχει συλληφθεί και η γυναίκα νοσηλεύεται στο Αττικό Nοσοκομείο, καθώς φέρει τραύματα στο λαιμό από φαλτσέτα.

Η ζωή της άτυχης γυναίκας σώθηκε χάρη σε δύο γείτονες της, από τους οποίους ο ένας πήρε το μαχαίρι από το σύζυγο, ενώ η άλλη με σκοπό να σταματήσει την αιμορραγία του θύματος, πίεζε την πληγή της, που βρισκόταν δίπλα στην καρωτίδα της. 

Σύμφωνα με τον γείτονα του ζευγαριού, είδαν τη γυναίκα στο δρόμο να φωνάζει βοήθεια, την έπιασαν, ωστόσο μετά από 10 μέτρα έπεσε κάτω επειδή ήταν βαθύ το τραύμα.

Όπως συνέχισε ο γείτονας, «Μετά από λίγο είδαμε έναν άνδρα με μαχαίρι να έρχεται κατά πάνω μας και εκείνη έλεγε έρχεται, έρχεται».

«γιατί δεν ήταν καλή γυναίκα»

Ο ίδιος συμπλήρωσε πως φώναξε στον σύζυγο του θύματος ρωτώντας τον «γιατί την μαχαίρωσες;» για να λάβει την απάντηση από το δεύτερο: «γιατί δεν ήταν καλή γυναίκα»!

Έπειτα, ο ίδιος περιέγραψε πως έσπασε την λεπίδα από το μαχαίρι και ο φερόμενος ως δράστης έφυγε, ωστόσο μετά από λίγο, σύμφωνα με τον μάρτυρα, επέστρεψε κρατώντας ένα μεγάλο κατσαβίδι στα χέρια του. Εκείνη τη στιγμή, όμως, συνελήφθη από αστυνομικούς. 

Ακόμα, η γειτόνισσα τους, που υπήρξε και εκείνη αυτόπτης μάρτυρας του χθεσινού αποτρόπαιου συμβάντος ανέφερε πως ανησύχησε ακούγοντας φωνές στο δρόμο και βλέποντας το θύμα νόμισε πως χτυπήθηκε από κάποιο ληστή. 

Τέλος, όπως κατέληξε, κάλεσε για βοήθεια, ενώ «Της κρατούσα μια πετσέτα στον λαιμό για να μην τρέχει το αίμα. Φώναζε η γυναίκα δεν έκανα τίποτα, δεν έκανα τίποτα με έσφαξε, με έσφαξε».

<script src="https://player.glomex.com/integration/1/glomex-player.js"></script> <glomex-player data-integration-id="40599z13jz16q3xa" data-playlist-id="v-cnfg7clwwh6x"> </glomex-player> <script type="application/ld+json"> {"@context":"http://schema.org","@type":"VideoObject","name":"Νίκαια: Μαχαίρωσε τη γυναίκα του - Στο νοσοκομείο 66χρονη - «Έσπασε η λεπίδα από το μαχαίρι του και γύρισε με κατσαβίδι»","description":"Νίκαια: Μαχαίρωσε τη γυναίκα του - Στο νοσοκομείο 66χρονη - «Έσπασε η λεπίδα από το μαχαίρι του και γύρισε με κατσαβίδι» - Όλες οι πληροφορίες","thumbnailUrl":"https://imageservicethumbs.glomex.com/dC1ibGR0ajQzcm5xejUvMjAyMi8xMC8wNy8wNS80M18xNl82MzNmYmM3NGEzYjNhLmpwZw==/profile:player-960x540","duration":"PT3M48S","uploadDate":"2022-10-07T05:45:59.000Z","embedUrl":"https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z13jz16q3xa&playlistId=v-cnfg7clwwh6x","provider":{"@type":"Organization","name":"glomex GmbH","logo":{"@type":"ImageObject","url":"https://player.glomex.com/[email protected]","width":136,"height":146}}} </script>

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις