Breaking news

Ηλίας Μίχος
A

Η σοκαριστική υπόθεση παιδοβιασμού και μαστροπείας στα Σεπόλια, αν διερευνηθεί σωστά από τις αρμόδιες αρχές, αναμένεται να ανοίξει το κουτί της Πανδώρας, ξεσκεπάζοντας ίσως ένα ολόκληρο κύκλωμα παιδόφιλων της χώρας.

Οι συνολικά τρεις καταθέσεις του άτυχου κοριτσιού, αλλά και τα ηλεκτρονικά ίχνη που άφησαν πίσω τους, τόσο ο εγκέφαλος της υπόθεσης, Ηλίας Μίχος, όσο και οι υπόλοιποι διεστραμμένοι που κακοποίησαν σεξουαλικά και ψυχικά την ανήλικη, θα ρίξουν φως στο ποιοι και πόσοι, τελικά, ασέλγησαν πάνω στο κορμί του μικρού παιδιού.

Βεβαίως, δε μιλάμε μόνο για έναν κύκλο παιδεραστίας που δρούσε χρησιμοποιώντας «ροζ» σελίδες ενηλίκων. Ο μεσήλικας μαστροπός «έσερνε» τη 12χρονη μαθήτρια σε οίκους ανοχής του κέντρου της πόλης, για να συναντηθεί με τους μυημένους και σκληροπυρηνικούς παιδόφιλους, ενώ επρόκειτο κάθε φορά να ασελγούν στο παιδικό κορμί μέχρι και 5 άνδρες την ώρα.

Ο εντοπισμός του διώροφου οίκου ανοχής στο κέντρο της πόλης, θα ανοίξει ένα νέο μεγάλο παράθυρο στις έρευνες, ενώ «κλειδί» στον εντοπισμό των παιδόφιλων θα αποτελέσει ο τρόπος που επικοινωνούσαν οι επίδοξοι βιαστές με τον Μίχο, κλείνοντας ραντεβού στα «κόκκινα φανάρια» της Αθήνας. 

Ίσως, εδώ να εμπλέκονται οι τρεις άνδρες που αναφέρει το κοριτσάκι στη δεύτερη κατάθεση της, ο Μιχάλης, ο Ιωσήφ και ο Δημήτρης και η Αστυνομία δεν έχει ακόμα διευκρινίσει τον ρόλο τους.

Ο εντοπισμός του υπαλλήλου του οίκου ανοχής ο οποίος φέρεται να είπε στον Μίχο «είναι μικρή θα μπλέξουμε», αποτελεί κομβικό σημείο στην λύση του μυστηρίου. Σίγουρα, ο συγκεκριμένος, θα αναγνωρίσει πρόσωπα βιαστών της 12χρονης και έτσι προοδευτικά, το κουβάρι της ζοφερής αυτής υποθέσεις θα αρχίσει να ξετυλίγεται.

Προφυλακιστέα η μητέρα

Υπενθυμίζεται πως χθες, έπειτα από την απολογία της στην ανακρίτρια, κρίθηκε προφυλακιστέα η μητέρα της 12χρονης, την οποία βαραίνει η σοβαρότατη κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας. 

Η ίδια η μητέρα επιμένει πως είναι αθώα, ενώ θέση της είναι πως συνεννόηση με την αστυνομία, αφού κατήγγειλε τον Μίχο, επιχειρούσε να κρατήσει επαφή με τον 53χρονο για να μην καταλάβει κάτι και όσον αφορά Τα εμβάσματα που βρέθηκαν στο λογαριασμό τραπέζης τηςη κατηγορούμενη φαίνεται να ισχυρίστηκε ότι τον συγκεκριμένο λογαριασμό σταμάτησε να τον χρησιμοποιεί από τον περασμένο Απρίλιο.

Η κατάθεση της 12χρονης

Το παιδί ανέφερε στην ψυχολόγο ότι ο Μίχος το πήγαινε σε οίκο ανοχής, όπου, αφού το βίαζε, στο δωμάτιο παρήλαυναν άλλοι άντρες που μπορεί να έφθαναν και τους πέντε σε κάθε επίσκεψη της στο «γκρι κτίριο».

Αναφέρει μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το κοριτσάκι πως κάποια φορά άκουσε τον «κύριο που μας άνοιγε την πόρτα» να λέει στον κατηγορούμενο 53χρονο, «Τι κάνεις ρε; Αυτή είναι μικρή, θα μπλέξουμε».

Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε στην ψυχολόγο το παιδί, οι άντρες που πήγαιναν στον οίκο ανοχής δεν είχαν οποιαδήποτε σχέση με άντρες που θυμάται να είχε μιλήσει σε εφαρμογές.

Ακόμα μια αυτόβουλη παρουσία στη ΓΑΔΑ

Την συμμετοχή ενός ακόμα άντρα στην υπόθεση του βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στο Κολωνό εξετάζουν οι αστυνομικοί της Υπηρεσίας Προστασίας Ανηλίκων. Ο άντρας παρουσιάστηκε αυτοβούλως την Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου στην έδρα της υπηρεσίας στη ΓΑΔΑ, όπου δήλωσε ότι είναι χρήστης διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών αλλά όπως υποστήριξε δεν έχει κάποια επαφή με ανήλικο.

Όπως τονίζει σχετικά η ΕΛΑΣ ο άντρας εξετάστηκε ενόρκως και στην συνέχεια αποχώρησε.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις