Breaking news

πλοίο
A
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις.
Βάλε το proson.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Δεμένα στα λιμάνια παραμένουν τα πλοία εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που φτάνουν, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) μέχρι και τα 8 μποφόρ στο Αιγαίο.

Πιο συγκεκριμένα, οι ισχυροί άνεμοι έχουν ως αποτέλεσμα το απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, ωστόσο πραγματοποιούνται τα δρομολόγια προς Αργοσαρωνικό.              

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ, ενώ από το απόγευμα προβλέπεται εξασθένηση των ανέμων.

Ωστόσο, υπάρχει η σύσταση σε όσους επιβάτες ταξιδέψουν να επικοινωνήσουν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία πριν την αναχώρησή τους για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις των δρομολογίων

Υπενθυμίζεται πως από χθες Δευτέρα εξαιτίας της κακοκαιρίας και των θυελλωδών ανέμων, δεν εκτελούνταν τα δρομολόγια των πλοίων.

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις.
Βάλε το proson.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Δημοφιλείς Ειδήσεις