Breaking news

Κιβωτός του Κόσμου
A

Καταιγιστικές είναι η εξελίξεις στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, με τις καταγγελίες για ασέλγεια και κακοποίηση από διοικητικά στελέχη της δομής, να διαδέχονται η μία την άλλη.

Οι εισαγγελείς ανηλίκων, οι οποίες διενεργούν την ποινική προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση, αποφάσισαν χθες την απομάκρυνση του πατέρα Αντωνίου από την Κιβωτό του Κόσμου για λόγους προστασίας των ανήλικων.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η απαγόρευση της εισόδου του π. Αντωνίου στη δομή, αλλά και τριών ακόμη προσώπων. Η διάταξη που εξέδωσαν οι δύο εισαγγελείς ανηλίκων που χειρίζονται τη συγκεκριμένη υπόθεση προβλέπει την απομάκρυνση των συγκεκριμένων προσώπων και ισχύει για 90 ημέρες, αποσκοπώντας στο να παραμείνουν μακριά από τα ανήλικα παιδιά, ώστε να μη μπορούν να επηρεαστούν.

«Καπνός» ο π. Αντώνιος μετά την απόφαση της απομάκρυνσής του από όλες τις δομές της ΜΚΟ

Άνθρωποι από τη δομή υποστηρίζουν ότι έχουν να δουν τον πατέρα Αντώνιο τρεις ημέρες και δεν επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες που τον ήθελαν χθες να βρίσκεται στο σπίτι του στον 4ο όροφο.

Από την άλλη πλευρά, αστυνομικές πήγες εκτιμούν ότι ο π. Αντώνιος έχει ήδη φύγει από το σπίτι στελέχους της δομής όπου εφέρετο να φιλοξενείτο με την πρεσβυτέρα. Το πού βρίσκεται παραμένει άγνωστο.

Συμπληρωματική κατάθεση από τον 19χρονο που είχε καταγγείλει σεξουαλική κακοποίηση

Στο μεταξύ, σε νέα συμπληρωματική κατάθεση προχώρησε ο 19χρονος ο οποίος φέρεται να έχει καταγγείλει ηγετικό πρόσωπο της Κιβωτού του Κόσμου για σεξουαλική κακοποίηση ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου.

Ο νεαρός, σύμφωνα με πληροφορίες, κλήθηκε από τους εισαγγελείς ανηλίκων που χειρίζονται την υπόθεση να δώσει διευκρινίσεις σχετικά με αναφορές που έχει κάνει στην αρχική κατάθεση του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κατώφλι του εισαγγελικού γραφείου πέρασε ένας ακόμη πρώην τρόφιμος της δομής ο οποίος βρισκόταν στην Ολλανδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεση του φέρεται να κατήγγειλε ότι υπέστη σωματική κακοποίηση την περίοδο που διαβιούσε σε δομή.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας υπέρ του π. Αντωνίου σήμερα στον Κολωνό

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα Παρασκευή αναμένεται να διεξαχθεί μία συγκέντρωση έξω από τη δομή της Κιβωτού του Κόσμου στον Κολωνό, με υποστηρικτές του πατέρα Αντωνίου οι οποίοι ισχυρίζονται πως όσα έχουν λεχθεί εναντίον του αποτελούν καταφανή ψεύδη.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις