Breaking news

Σκάνδαλο της Κιβωτού του Κόσμου
A

Λογότυπο αλλά και όνομα φαίνεται να άλλαξε στα social media η «Κιβωτός του Κόσμου», όπως ενημέρωσαν με σχετική δημοσίευση οι διαχειστές της σελίδας που έχει η δομή στο Facebook. 

Συγκεκριμένα η σελίδα προσωρινά ονομάζεται από «Κιβωτός του Κόσμου» σε «Υποστηρικές της Κιβωτού».

Σύμφωνα με τους διαχειριστές της σελίδας, βασικός σκοπός της ανάρτησης είναι να ενημερώσουν ότι είναι τόσο με τα παιδιά αλλά και με το έργο της «Κιβωτού» εδώ και 25 χρόνια. Η αλλαγή της διοίκησης της Κιβωτού, συνεπάγεται και με την αλλαγή των γενικότερων ενεργειών της, ενώ θα υπάρχουν και σχετικές ενημερώσεις, αναφορικά με τα όσα νέα προκύπτουν, ανέφεραν σε διευκρινιστική ανάρτηση.

Συγκεκριμένα η σχετική δημοσίευση αναφέρει: 

«Η ονομασία και το λογότυπο της ομάδος μόλις άλλαξε προσωρινά διότι η συγκεκριμένη σελίδα δεν έχει καμία σχέση με το προσωρινό Δ.Σ. της Κιβωτου του Κόσμου αλλά εμείς οι άνθρωποι που είμαστε πίσω από αυτήν τόσα χρόνια, την φτιάξαμε για να υποστηριξουμε το έργο του πατρός Αντωνίου και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και όταν επιστρέψουν τα πράγματα όπως ήταν θα την ονομάσουμε και παλι ΚτΚ. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση! Με εκτίμηση. Η ομάδα διαχείρισης της σελίδας!»

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις