Breaking news

Χαροπαλεύει η 21χρονη που παρασύρθηκε από ΙΧ στη Θεσσαλονίκη
A

Σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς έλαβε χώρα εχθές στο Μενίδι Αχαρνών μεταξύ Ρομά και αστυνομικών

Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί, με τον έναν εκ των δύο να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, έπειτα από τραυματισμό από σκάγια καραμπίνας στο πρόσωπο.

Την ώρα που ο 16χρονος χαροπαλεύει στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, οι Ρομά διαμαρτύρονται έντονα για την αστυνομική βία.

Όπως μετέδωσε το Mega, το περιστατικό συνέβη αργά το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή Αυλίζα στο Μενίδι, όταν έφτασε η ομάδα ΟΠΚΕ Αθηνών για να γίνει επιχείρηση, καθώς Ρομά είχαν στήσει οδοφράγματα και έκαιγαν αντικείμενα.

Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ακούστηκαν πυροβολισμοί μέσα από τον καταυλισμό, από τους οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο ο διοικητής της ομάδας ΟΠΚΕ Αθηνών. 

Τραυματίστηκε από τους ίδιους πυροβολισμούς ακόμη ένας αστυνομικός της ίδιας ομάδας. Οι 2 αστυνομικοί μεταφέρθηκαν με υπηρεσιακά αυτοκίνητα κατευθείαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Η κατάσταση της υγείας του διοικητή της ΟΠΚΕ είναι κρίσιμη, καθώς τα σκάγια τον βρήκαν στο πρόσωπο. Οι αστυνομικοί χαρακτήρισαν το περιστατικό ως απόπειρα δολοφονίας καθώς η επίθεση ήταν ευθεία βολή με καραμπίνα σε κοντινή απόσταση.

Από τα σκάγια, σύμφωνα με πληροφορίες τραυματίστηκαν άλλοι 2 αστυνομικοί οι οποίοι, ωστόσο, δεν μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις