Breaking news

Περιστατικό πυροβολισμού 16χρονου Θεσσαλονίκη
A

Νέες πληροφορίες φαίνεται να προκύπτουν σχετικά με την υπόθεση πυροβολισμού του 16χρονου Ρομά, από αστυνόμο στη Θεσσαλονίκη, καθώς σήμερα το πρωί της Τετάρτης, ανακαλύφθηκε και δεύτερη σφαίρα η οποία φαίνεται να βρέθηκε καρφωμένη σε πόρτα ξενοδοχείου, πλησίον της περιοχής του πυροβολισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ η σφαίρα έχει ήδη παραληφθεί από την Εγκληματολογική Υπηρεσία και θα εξεταστεί αν είχε παρόμοια πορεία με την πρώτη, που τραυμάτισε στο κεφάλι τον 16χρονο

Εάν και εφόσον επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο, αυτόματα θα αποδειχθεί ότι ο κατηγορούμενος αστυνομικός δεν πυροβόλησε στον αέρα για προειδοποιητική βολή, προκειμένου να σταματήσει το όχημα που οδηγούσε ο ανήλικος.

Οι γονείς του 16χρονου σήμερα το πρωί της Τετάρτης, παρουσιάστηκαν στο δικαστικό Μέγαρο, μαζί με το δικηγόρο τους, για να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής.

Συγκεκριμένα ο πατέρας του 16χρονου δήλωσε τα εξής: 

«Εμείς το μόνο που θέλουμε είναι δικαιοσύνη. Να τιμωρηθεί και να μπει μέσα γιατί πυροβόλησε έναν 16χρονο… Ο γιος μου ήταν το καλύτερο παιδί, αν και έκανε αυτό που έκανε ζητάμε συγνώμη, δεν έπρεπε να τον πυροβολήσουν».

Η μητέρα του 16χρονου που βρισκόταν δίπλα του ζήτησε δικαίωση.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις