Breaking news

Σκάνδαλο Κιβωτός του Κόσμου
A

Εξακολουθούν να προκαλούν έντονες αντιδράσεις οι εξελίξεις γύρω από το σκάνδαλο της «Κιβωτού του Κόσμου», αυτή τη φορά με την εξομολόγηση ενός πρώην τρόφιμου που διέμενε στη δομή.

Ο άνδρας υπήρξε πρώην τρόφιμος της δομής της Κιβωτού του Κόσμου, στην οποία εισήλθε αβάπτιστος, ενώ έπειτα τον βάπτισε ο πατέρας Αντώνιος.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του ο ίδιος ανέφερε ότι «Στην αρχή όλα ήταν πολύ καλά. Με το πέρασμα του καιρού τα πράγματα χειροτέρευαν. Όταν κάναμε ένα λάθος υπήρχε η τιμωρία».

Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε στη δημοσιότητα ο σταθμός του Mega, ο άνδρας είχε μπει στην Κιβωτό με εισαγγελική εντολή.

Ο άνδρας ανέφερε ότι είχε υποστεί ξυλοδαρμό δύο φορές κατά τη διάρκεια της διαμονής του στη δομή. Πριν μπει στη δομή ονομαζόταν Στέφανος, ενώ μετά τη βάπτιση του μετονομάστηκε σε Ελλάδιος.

Ενώ κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του ανέφερε ότι «Καλύτερα να ήσουν μέσα στην φυλακή παρά στην δομή».

Διαβάστε επίσης: Κιβωτός του Κόσμου: Βρέθηκε σάκος που περιείχε 15 κιλά χρυσαφικά (βίντεο)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Καλύτερα να ήσουν μέσα στη φυλακή παρά στη δομή. Δηλαδή ένα παιδί 14 με 15 ετών το έχεις να δουλεύει, δεν το πας μία βόλτα, δεν έχει φίλους και δεν το αφήνεις να μιλάει με την οικογένειά του. Με πήγαν στην Πιπίνου γιατί έλεγα ”ρε” και τους πήγαινα κόντρα. Ξυπνούσαμε το πρωί και πηγαίναμε για δουλειά στην αποθήκη της Κιβωτού και σχολάγαμε κατά τις 6. Όταν τελειώναμε από την δουλειά, δεν είχαμε να δούμε ούτε τηλεόραση. Στην Πιπίνου έμεινα ένα χρόνο».

Ο πρώην τρόφιμος δήλωσε ότι εργαζόταν στις αποθήκες, με αποτέλεσμα να έχει εικόνα και για τα ρούχα που πήγαινε ο κόσμος στη δομή, ενώ του είχε ζητηθεί από τους ιθύνοντες να πάει να πετάξει τα ρούχα και μάλιστα να σιγουρευτεί να τα πετάξει μέσα στους κάδους.

Σχετικά με τη διακίνηση χρήματος μέσα στη δομή ο πρώην τρόφιμος ανέφερε: «Η Κιβωτός μάζευε και 10 χιλιάδες ευρώ τις Κυριακές από τις δωρεές».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις