Breaking news

ξυλοδαρμός
A

Συγκλόνισε τη Γαλλία η καταγγελία της Μαργκό Πινό, γνωστής αθλήτριας του τζούντο,  η οποία με φωτογραφία της στα social media έδειξε το παραμορφωμένο πρόσωπό της, από την επίθεση που δέχτηκε από τον σύντροφο και προπονητή της.

Η Μαργκό Πινό είναι αθλήτρια του τζούντο, αλλά και μέλος της εθνικής ομάδας της Γαλλίας, η οποία μάλιστα κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η Πινό έφυγε από το σπίτι της για να βρει καταφύγιο στην οικία των γονέων της και σημείωσε: «Πιθανότατα το τζούντο ήταν αυτό που με έσωσε. Η σκέψη μου όμως είναι σε εκείνες που δεν μπορούν να πουν το ίδιο».

Η φωτογραφία που "ανέβασε" στα social media η Πινό δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης. Ωστόσο  το τοπικό δικαστήριο του Μπομπινί αθώωσε το δράστη, τον 38χρονο Αλέν Σμιτ, μετά απ' αυτό που της έκανε!

Βέβαια, όπως έγινε γνωστό η εισαγγελία άσκησε έφεση και αναμένονται εξελίξεις στο θέμα.

«Με έβρισε, με γρονθοκόπησε»

Το θύμα, η Μαργκό Πινό δήλωσε χαρακτηριστικά: «Τη νύχτα του Σάββατου προς την Κυριακή, δέχτηκα επίθεση στο σπίτι μου από τον σύντροφο και προπονητή μου. Με έβρισε, με γρονθοκόπησε, χτύπησε πολλές φορές το κεφάλι μου στο πάτωμα. Και τελικά, πήγε να με στραγγαλίσει.

Νόμιζα ότι πέθαινα. Έχω τραυματιστεί σε αρκετά σημεία, έχει σπάσει η μύτη μου και έχω πάρει δεκαήμερη άδεια από τις δραστηριότητές μου. Σήμερα, η δικαιοσύνη αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο».

Δηλώσεις για το περιστατικό βίας έκανε η συμπαίκτρια της Μαργκό Πινό, η Κλαρίς Αγκμπενιενού, η οποία τόνισε: «Δεν έχω λόγια για να εκφράσω όλα όσα σκέφτομαι ως γυναίκα, μπροστά σε όσα υπέστη η συμπαίκτριά μου Μαργκό Πινό. Είμαι ακόμα πιο συγκλονισμένη από την απόφαση του δικαστηρίου. Τι χρειάζεται για επιβληθούν τιμωρίες, ο θάνατος;».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις