Breaking news

athens
A

Απογοητευμένοι φαίνεται πως είναι οι Έλληνες τόσο από τα μέτρα της κυβέρνησης κατά της ακρίβειας, όσο και από το «καλάθι του νοικοκυριού».

Η δημοσκόπηση που διεξήγαγε ο ΑΝΤ1 «γκρεμίζει» το κυβερνητικό αφήγημα περί «αναπτυξιακής κοσμογονίας» της ελληνικής οικονομίας και αντιμετώπιση της ακρίβειας. 

Η δημοσκόπηση διεξήχθη από την MARC για λογαριασμού του ΑΝΤ1 και παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Στην ερώτηση «πως αξιολογούν οι πολίτες τα μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση», η κυριότερη απάντηση, που αντιπροσωπεύει το 45,8 % είναι πως «δεν υπάρχει σχεδόν καμία βοήθεια»

μέτρα στήριξης

Στο ερώτημα αν το «καλάθι του νοικοκυριού» έχει συμβάλει στην συγκράτηση των τιμών, οι αρνητικές απαντήσεις είναι πολύ περισσότερες από τις θετικές. 

«καλάθι του νοικοκυριού»

Στο ερώτημα ποιες από τις αυξήσεις των τιμών είναι αυτές που σας έχουν επηρεάσει περισσότερο, οι απαντήσεις έχουν ως εξής:

 

αυξήσεις των τιμών
αυξήσεις των τιμών

 Οι ερωτηθέντες κλήθηκαν να απαντήσουν στο ερώτημα ποιες είναι οι προσωπικές τους προσδοκίες για το 2023.

προσωπικές τους προσδοκίες

Οι ερωτηθέντες, κλήθηκαν ακόμη απάντησαν και στο ερώτημα αν ορθώς ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, κηδεύτηκε ως ιδιώτης καθώς και για τις ελλείψεις στα φάρμακα.

Δείτε όλη την παρουσίαση της δημοσκόπησης:

 

Στο στούντιο μαζί με τον Νίκο Χατζηνικολάου για την ανάλυση των στοιχείων, βρέθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της MARC, Θωμάς Γεράκης. 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις