Breaking news

Διακοπή κυκλοφορίας ενόψει κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα»
A

Διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας σύμφωνα με την Τροχαία.

Ειδικότερα κλειστό είναι αυτή την ώρα το τμήμα της εθνικής από την γέφυρα Καλυφτάκη μέχρι και τον κόμβο των Οινοφύτων και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.

Για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας και προς τον σκοπό αποφυγής πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων λόγω εκδήλωσης δυσμενών καιρικών φαινομένων, από την 14:10΄ ώρα σήμερα 05 Φεβρουαρίου 2023 δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία οχημάτων ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της από το ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη μέχρι το ύψος του Α/Κ Οινοφύτων (χ/θ 52,000).

Ακόμη διευκρινίζεται ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας, στο τμήμα της από το ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη μέχρι τη χ/θ 57,300 (όρια Ν. Αττικής) εξακολουθεί να ισχύει.

Παρακαλούνται οι οδηγοί εν λόγω οχημάτων να αποφύγουν την κίνησή τους στα ανωτέρω οδικά τμήματα προς αποφυγή ταλαιπωρίας τους και δημιουργίας πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων και να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις