CLOSE

Breaking news

Εικόνες από το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη
A

Επιζώντας του μοιραίου Intercity 62, που απαθανάτισε το φλεγόμενο βαγόνι, μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τις ανατριχιαστικές στιγμές που βίωσε στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο άνδρας, βγήκε από το 5ο βαγόνι, από ένα σπασμένο τζάμι, και κατευθύνθηκε αμέσως στο σημείο όπου εκδηλώθηκε η φωτιά. Ο Αρσλάν τράβηξε ένα σοκαριστικό βίντεο ακριβώς μετά τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη.

Στο ανατριχιαστικό βίντεο φαίνεται η φωτιά που έχουν πάρει τα βαγόνια και οι άνθρωποι φωνάζουν και προσπαθούν να βγουν από το τρένο.

Στο βίντεο ακούγεται ένας άλλος επιζών να καλεί με το κινητό του, συγγενή του, και του λέει ότι δε ξέρει τι έχει συμβεί, ζητά βοήθεια αλλά και να καλέσουν την πυροσβεστική.

Τι δήλωσε ο επιζών

«Πήγα 3 μέρες Αθήνα για βόλτα και γύρισα στη Θεσσαλονίκη. Μετά την Λάρισα έγινε το τρακάρισμα. Είδα παράθυρα σπασμένα και βγήκα έξω, και δεν μπορούσα να κατέβω κάτω. Ξαναμπήκα μέσα και μετά άνοιξαν οι πόρτες και βγήκα. Βοήθησα έναν κύριο που έπεσε 3 φορές κάτω και τον έβγαλα έξω», είπε αρχικά.

«Έπειτα πήγα μπροστά που είχε φωτιά, αλλά δεν μπορούσα να πλησιάσω γιατί ήταν ψηλά πάνω. Ήταν όλα τα βαγόνια τα μπροστά με φωτιά και είχαν αίματα όλα τα παιδιά. ‘Ήρθε και η αστυνομία και η πυροσβεστική. Ήταν πολύ ψηλά δεν μπορούσες να ανέβεις πάνω», συμπλήρωσε.

«Δεν κράτησαν τα στοιχεία μου όταν πήγα με πούλμαν στη Θεσσαλονίκη. Χτύπησα λίγο το χέρι μου, είμαι καλά. Πήγα στο φαρμακείο μόνο και πήρα κάτι χάπια, δεν χτύπησα πολύ», κατέληξε ο κ. Αρσλάν.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις