Breaking news

Νόβακ Τζόκοβιτς
A

Ο τενίστας Νόβακ Τζόκοβιτς έφθασε σήμερα στο ξενοδοχείο Παρκ, στο οποίο παρέμεινε και την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα του Reuters.

Το ξενοδοχείο χρησιμοποιείται επίσης για την κράτηση 33 αιτούντων άσυλο και ταξιδιωτών που βρίσκονται σε καραντίνα λόγω του κορονοϊού.

Θετική έκβαση είχε το αίτημα που κατέθεσε η πλευρά του Νόβακ Τζόκοβιτς. Συγκεκριμένα, η νομική του ομάδα ζήτησε το πάνελ να στελεχωθεί από τρεις δικαστές, ώστε να αποφευχθεί πιθανή νέα έφεση. Αυτό τελικά έγινε δεκτό παρά τις αντιρρήσεις που υπήρχαν από την πλευρά του υπουργείου μετανάστευσης.

Θετικά, λοιπόν, τα νέα για την πλευρά του Τζόκοβιτς, η οποία αναμένει να έχει μια απάντηση μέχρι την Κυριακή για το αν μπορεί ο τενίστας να συμμετάσχει στο Australian Open.

Το αυστραλιανό δικαστήριο όρισε την ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση ακύρωσης της βίζας του Τζόκοβιτς αύριο, Κυριακή, στις 09.30 (τοπική ώρα, 00.30 ώρα Ελλάδας).

Να θυμίσουμε ότι ο χρόνος πιέζει τον Τζόκοβιτς και την νομική ομάδα του, αφού ο αγώνας του για τον πρώτο γύρο έχει οριστεί για τη Δευτέρα (17/01).

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις