Breaking news

βιασμός
A

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις για τα όσα συνέβησαν σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι σε σουΐτα πεντάστερου ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης μετά την καταγγελία για βιασμό 24χρονης. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται στην υπόθεση εμπλέκεται γόνος πολύ γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας της Αθήνας αλλά και γνωστά ονόματα της Θεσσαλονίκης.

Όπως όλα δείχνουν το θέμα θα έχει και συνέχεια, αφού ανοίγουν στόματα για την ιστορία αυτή, αλλά και για παλαιότερες, ενώ χρήστες του διαδικτύου καλούν τις αρχές να μην κλείσει η υπόθεση.

“Αυτό που έπαθα εγώ, δεν θέλω να το πάθει κανένα άλλο κορίτσι. Δεν θα κάνω πίσω”.

Τη φράση αυτή έλεγε και ξανάλεγε στον δικηγόρο της Θανάση Ζιώγα, έξω από το γραφείο της ανακρίτριας, η 24χρονη κοπέλα που έπεσε θύμα νάρκωσης και βιασμού μετά από πρωτοχρονιάτικο πάρτι στη σουίτα γνωστού πεντάστερου ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.

Η ίδια παίρνει κουράγιο από τους φίλους και γνωστούς που στάθηκαν στο πλευρό της και προσπαθούν να τη στηρίξουν ψυχολογικά. Από την πρώτη στιγμή που αποκάλυψε τον εφιάλτη που έζησε, η κοπέλα είδε να ξεδιπλώνεται μπροστά της ένα πρωτοφανές κύμα συμπαράστασης που τη βοηθάει να ξεπεράσει το αρχικό σοκ.

Κατήγγειλε τρία άτομα

Τα όσα έγιναν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο δωμάτιο του πολυτελούς ξενοδοχείου έρχονται σιγά- σιγά στη μνήμη της κοπέλας καθώς, όπως καταγγέλλει, οι δράστες φρόντισαν να της ρίξουν “κάτι” στο ποτό της.

Η 24χρονη πήγε στο πάρτι μαζί με δύο φίλες της ύστερα από παρότρυνση ενός ατόμου που θεωρούσε φίλο της και τον εμπιστευόταν. Επρόκειτο για άτομο που γνώριζε από εξόδους της σε γνωστά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης. Στο πάρτι πήγε με το αυτοκίνητό της. Επειδή, όμως, είχε πιει δύο ποτά και δεν αισθανόταν καλά για να οδηγήσει- καθώς το σπίτι της βρίσκεται εκτός Θεσσαλονίκης- δέχθηκε να φύγουν οι φίλες της και να μείνει το βράδυ σε ένα από τα δωμάτια που είχαν κλείσει 3 Αθηναίοι επιχειρηματίες για το πάρτι.

Μόνο το πρωί, όταν ξύπνησε χωρίς τα ρούχα της και με διάφορα “περίεργα” αντικείμενα γύρω της, συνειδητοποίησε τι συνέβη οπότε επικοινώνησε αμέσως με τον φίλο της που την είχε καλέσει στο ξενοδοχείο.

Παρά τη σύγχυση και το στρες, η κοπέλα βρήκε το θάρρος και επικοινώνησε με τον δικηγόρο της Θανάση Ζιώγα ο οποίος της συνέστησε να καταγγείλει αμέσως το περιστατικό στην αστυνομία.

Πράγματι το κορίτσι πήγε στο ΑΤ Λευκού Πύργου όπου ανέφερε όσα θυμόταν καταγγέλλοντας 3 άτομα –που όμως δεν γνωρίζει την ταυτότητά τους . Πρόκειται για τους 3 Αθηναίους οι οποίοι την “υποδέχθηκαν” στο διάδρομο του ξενοδοχείου όταν δεν ένιωθε καλά και προσποιήθηκαν ότι προτίθενται να τη βοηθήσουν.

Η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή. Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 27χρονου ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Η υπόθεση ωστόσο δεν έχει κλείσει καθώς η ανακρίτρια εξακολουθεί να παίρνει καταθέσεις από άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις