Breaking news

souvlaki
A

Η Ένωση Αθέων Ελλάδας διοργανώνει ένα πάρτι με κρεατοφαγία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής, σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.

Συγκεκριμένα, η Ένωση Αθέων προσκαλεί κρεατοφάγους, χορτοφάγους, άθεους, αγνωστικιστές, μέλη και φίλους της Ένωσης σε «Φανερό Δείπνο», όπως ονομάζουν, για να φάνε κρεατικά και ό,τι άλλο επιθυμεί ο καθένας ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής, για να «γιορτάσουν με λογική και κριτική σκέψη, απέναντι σε κάθε επιβεβλημένο πένθος», όπως αναφέρουν.

«Απέναντι σε κάθε επιβεβλημένο πένθος»

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, το δείπνο διοργανώνεται «για να γιορτάσουμε με λογική και κριτική σκέψη, απέναντι σε κάθε επιβεβλημένο πένθος» (σ.σ. της Μεγάλης Παρασκευής)! «Όσο κάποιοι επιλέγουν τη θρησκευτική θλίψη, εμείς επιλέγουμε την ομορφιά της παρέας, συζητάμε για τα επιτεύγματα της επιστήμης, και τη σημασία του ορθολογισμού».

Ο «Φανερός Δείπνος» στη Θεσσαλονίκη είναι προγραμματισμένος για τις 7:30μμ της Μεγάλης Παρασκευής, με σημείο συνάντησης το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου, επί της οδού Αριστοτέλους 18.

Παρόμοιος δείπνος θα διοργανωθεί και στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο μαγαζί «Σάββα από το μοναστηράκι» στο Σύνταγμα, στις 19:00 της ίδιας ημέρας.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις