Breaking news

Κακοκαιρία
A

Επιμένει και σήμερα, Τετάρτη 19 Απριλίου ο άστατος καιρός. Η μέρα μπορεί να ξεκινάει με ήπιες συνθήκες, αλλά προς το μεσημέρι και το απόγευμα θα χαλάσει, με καταιγίδες σε πολλές περιοχές, κυρίως σε Ιόνιο, δυτικά και βόρεια του Αιγαίου. Τα φαινόμενα μπορεί να συνοδεύονται και από χαλάζι σύμφωνα με την πρόβλεψη του Κλέαρχου Μαρουσάκη. Ο υδράργυρος στους 20-22 βαθμούς.

Στην Αττική το μεσημέρι και το απόγευμα θα ξεσπάσουν μπόρες και μεμονωμένες καταιγίδες, με τα φαινόμενα προς το βράδυ να υποχωρούν και τον καιρό να βελτιώνεται. Οι άνεμοι 4-5 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 22 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη έντονα άστατος καιρός, με βροχές και καταιγίδες. Προς το απόγευμα από τις θαλάσσιες εκτάσεις τα φαινόμενα θα μεταφερθούν στο εσωτερικό της Θεσσαλονίκης, οι άνεμοι δεν θα προβληματίζουν και ο υδράργυρος στους 18-19 βαθμούς.

Το βράδυ τα φαινόμενα υποχωρούν, ενώ η θερμοκρασία θα παραμείνει αμετάβλητη στους 20 με 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι έντονα άστατος και αναμένεται να εκδηλωθούν μπόρες και τοπικές καταιγίδες προς το μεσημέρι ακόμα και στο εσωτερικό της πόλης, ενώ τα φαινόμενα όπως και στην υπόλοιπη χώρα θα υποχωρήσουν προς το βράδυ.

Σύμφωνα με τον κ. Μαρουσάκη, η αστάθεια θα επιμείνει και την Πέμπτη και την Παρασκευή, ενώ βελτίωση θα υπάρξει από το Σαββατοκύριακο με τα φαινόμενα να υποχωρούν και την θερμοκρασία στους 22 βαθμούς Κελσίου.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις