Breaking news

Αναστέλλονται δρομολόγια της Hellenic Train
A

Έκπτωση 50% σε φοιτητές και νέους έως 25 ετών, για ταξίδια με τα δρομολόγια της γραμμής Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Αθήνα από 27/04/2023 έως 15/07/2023 ανακοίνωσε η Hellenic Train.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, θα παρέχεται έκπτωση 50% για τη διευκόλυνση φοιτητών αλλά και νεαρών επιβατών, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 27/04/2023 έως και 15/07/2023 με τα δρομολόγια IC, ICE (και υποκαταστάσεις με λεωφορεία αυτών) στη διαδρομή Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Αθήνα και ενδιάμεσους σταθμούς.

Η προσφορά απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΕΙ) και στους καταρτιζόμενους των δημόσιων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ), καθώς και σε όλους τους νέους κάτω των 25 ετών.

Η έκδοση των εισιτηρίων γίνεται από όλα τα εκδοτήρια της Hellenic Train και τα διαδικτυακά κανάλια πώλησης web & mobile, με την επιλογή «ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΑΕΙ-Δ.ΙΕΚ» ή «ΝΕΟΙ 25 -27/4 - 15/7».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση της Helenic Train προβαίνει σε αυτήν την πρωτοβουλία προφανώς για να δώσει κίνητρο στους νέους να εμπιστευτούν ξανά τα τρένα, καθώς η εμπιστοσύνη αυτή κλονίστηκε λόγω του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, το οποίο στοίχισε τη ζωή σε 57 συνανθρώπους μας, μεταξύ των οποίων οι περισσότεροι ήταν φοιτητές.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις