Breaking news

Τρένο σιδηρόδρομος
A

Άλυτα φαίνεται πως παραμένουν τα προβλήματα στον ελληνικό σιδηρόδρομο, δυόμιση μήνες μετά την τραγωδία στα Τέμπη και λίγες μόνο ημέρες πριν από τις εθνικές εκλογές.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος των μηχανοδηγών, Κώστας Γενηδούνιας, προχώρησε σήμερα σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία, σχετικά με την κίνηση των τρένων του ΟΣΕ και πάλι σε... μονές γραμμές. 

Ειδικότερα, ο κ. Γενηδούνιας καταγγέλλει, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πως, όπως ενημέρωσαν τους μηχανοδηγούς, θα υπάρχει μονή γραμμή μεταξύ Λάρισας- Πλατεως. Η μονή γραμμή επεκτείνετε σε μήκος 130 χιλιομέτρων, ενώ ο λόγος που δεν θα χρησιμοποιηθούν και οι δύο γραμμές είναι πως ο σταθμός Λιτοχώρου δεν έχει κλειδούχο...

«Αν δεν ντρέπεται και η ντροπή ποιος ντρέπεται», αναρωτιέται στην ανάρτηση του ο πρόεδρος των μηχανοδηγών, ενώ όπως ενημερώνει αναμένεται να υπάρξει έκτακτη συνεδρίαση του Σωματείου, σήμερα το μεσημέρι.

«Αν δεν ντρέπεται και η ντροπή ποιος ντρέπεται;»

Η ανάρτηση του Κώστα Γενηδούνια:

«Σήμερα ο ΟΣΕ κάνει «επανεκκίνηση». Την πρώτη ημέρα της επανεκκίνησης , πριν από λίγο , μας ενημερώσαν ότι θα υπάρχει ΜΟΝΗ γραμμή μεταξύ Λάρισας- Πλατεως. Δηλαδή θα κινούμαστε σε μονή γραμμή 130 χιλιομέτρων  , γιατί ο σταθμός Λιτοχώρου -που εργάζεται- ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΟΥΧΟ. Αν δεν ντρέπεται & η ντροπή ποιος ντρέπεται ; Μονή γραμμή Λάρισα -Πλατύ γιατί έγινε ένα «βραχυκύκλωμα».  Μετα τα χυδαία ψέμματα τους- και αυτό το σημερινό ολοκληρώνει την κοροϊδία -  ,  ζητάνε από εμάς, να τους πιστέψουμε.  Στις 12 το μεσημέρι συνεδριάζει έκτακτα το ΔΣ του Σωματείου μας. Γιατί για εμάς ουσία δεν είναι η επικοινωνία».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις