Breaking news

Δυστύχημα στα Τέμπη
A

Κύμα οργής έχει ξεσπάσει με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος δήλωσε ότι οι συγγενείς των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών, εργαλειοποιούν την... τραγωδία που χτύπησε τις ίδιες τις οικογένειες. 

Αφορμή για τις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη ήταν η μήνυση που κατατέθηκε εναντίον του καθώς και σε βάρος 16 ακόμα προσώπων, καθώς και κατά παντός υπευθύνου. Ο σκοπός της μήνυσης που κατέθεσαν οι συγγενείς είναι να μπορεί να πραγματοποιηθεί έρευνα μέχρι και 15 χρόνια πριν το δυστύχημα.

Μετά λοιπόν τις δηλώσεις αυτές, σήμερα έρχονται νέες καταγγελίες κατά του πρωθυπουργού, αυτή τη φορά από τον κ. Παύλο Ασλανίδη, ο οποίος έχασε τον γιο του στο δυστύχημα των Τεμπών. 

Αφού ο κ. Ασλανίδης υπενθύμισε στον πρωθυπουργό ότι ανάμεσα στους μηνυτές υπάρχουν άνθρωποι που τον στήριξαν και τον ψήφισαν, υποστήριξε ότι η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στις Σέρρες θάφτηκε από τα κανάλια με κυβερνητική εντολή.

«Είχαμε δύο χιλιάδες κόσμο πορεία στις Σέρρες και δεν παίχτηκε πουθενά. Και μας είπαν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ πως υπήρχε εντολή να μην δείξουν τίποτα», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας ξεκάθαρα για λογοκρισία.

Μάλιστα, και ο δημοσιογράφος, Γιώργος Λιάγκας, άφησε να φανεί πως είχε «μαύρα μεσάνυχτα» και δεν είχε ιδέα περί της μεγαλειώδους συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε στην οδό Καραμανλή στις Σέρρες. 

Στις συγκεκριμένες καταγγελίες θα δώσουν άραγε απαντήσεις η κυβέρνηση, η ΕΡΤ, ή θα τοποθετηθούν τα κόμματα και οι δημοσιογραφικές ενώσεις;

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις