Breaking news

Τραγικό περιστατικό bullying σε δημοτικό σχολείο
A

Ένα νέο, τραγικό περιστατικό bullying σε σχολείο, κατήγγειλε πατέρας 7χρονου κοριτσιού, καθώς η κόρη του βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στις τουαλέτες.

Το περιστατικό συνέβη σε δημοτικό σχολείο της Αττικής, στα βόρεια προάστια.

Σύμφωνα με τον πατέρα της 7χρονης, το σχολείο δεν ενημέρωσε τους γονείς πως το κορίτσι βρέθηκε δεμένο και με ταινία στο στόμα, στις τουαλέτες.

Το 7χρονο κοριτσάκι το ανέφερε το ίδιο στους γονείς της όταν σχόλασε.

Μιλώντας στην εκπομπή Live News, ο πατέρας του κοριτσιού ανέφερε τα εξής:

«Ήμουν στη δουλειά και δέχθηκε τηλεφώνημα από τη μητέρα, να πάω στο σχολείο γιατί βρέθηκε η κόρη μας στις τουαλέτες του δημοτικού σχολείου, δεμένη και με ταινία στο στόμα».

Έπειτα πρόσθεσε ότι «Ενημερώθηκαν από το το παιδί και τα κορίτσια που τη βρήκαν στις τουαλέτες. Το παιδί ήταν πολύ συγχυσμένο. Ήταν 2-3 παιδιά, μεγαλύτερης τάξης, αυτά που της το έκαναν, δεν τα ξέρει».

Η 7χρονη είναι μαθήτρια της πρώτης δημοτικού.

Ο πατέρας της ακόμη πρόσθεσε ότι «Σωματικά είναι καλά, εκτός από ένα σημάδι στο μάγουλο από την ταινία. Ευτυχώς δεν έχει συμβεί κάτι άλλο σωματικά. 

Έπειτα πρόσθεσε ότι «Την ώρα που σχόλασε και την πήρε η μαμά της, της είπε "θέλω να σου πω κάτι, αλλά όχι εδώ, στο σπίτι"».

Ακόμη δήλωσε ότι οι δάσκαλοι ότι δεν είχαν κάποια ενημέρωση.

Τέλος ο πατέρας του 7χρονου κοριτσιού έκανε γνωστό θα κινήσουν όλες τις σχετικές διαδικασίες για το περιστατικό, για να μπορέσει το παιδί τους και όλα τα παιδιά να έχουν ένα καλύτερο μέλλον στο σχολείο τους.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις