Breaking news

διακοπες
A

Μεγάλο είναι το κόστος που θα πρέπει να πληρώσουν οι Αθηναίοι για να κάνουν μία «βουτιά» στις οργανωμένες παραλίες της Αττικής. Το κόστος για την είσοδο και την ενοικίαση ξαπλώστρας σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνά και τα 20 ευρώ, για ένα μόλις άτομο!

Ωστόσο, το κόστος για μια οικογένεια αυξάνεται, καθώς κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην παραλία είναι πολύ πιθανό να επισκεφθεί το μπαρ για κάποιο καφέ, σνακ ή χυμό.

Η ρεπόρτερ της ΕΡΤ, Άντζυ Κούκη, συγκέντρωσε το πόσο θα κοστίσει μια βουτιά για μια οικογένεια στις οργανωμένες παραλίες της Αθήνας.

Άλιμος

Ενδεικτικά η είσοδος στην παραλία του Αλίμου είναι στα 6 ευρώ και 2 ευρώ η ξαπλώστρα, ενώ τα Σαββατοκύριακα ανέρχεται στα 8 ευρώ. Για την ξαπλώστρα το μειωμένο εισιτήριο είναι στα 3 ευρώ, ενώ δωρεάν είσοδος είναι για τους δημότες.

Βουλιαγμένη

Στην οργανωμένη παραλία της Βουλιαγμένης η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ το άτομο και το μειωμένο εισιτήριο στα 5 ευρώ ενώ ελεύθερη είναι η είσοδος για παιδιά έως 5 ετών και ΑμΕΑ. Το κόστος για τις ξαπλώστρες τις καθημερινές είναι 20 – 30 ευρώ ενώ το Σαββατοκύριακο κυμαίνεται 20 – 30 ευρώ, αναλόγως και τη θέση που θέλει κάποιος να διαλέξει στην παραλία.

Αν θέλετε να είστε μπροστά στη θάλασσα, λίγο πιο πίσω ή απλώς το Σαββατοκύριακο ανεβαίνει η τιμή του στα 30 με 40 ευρώ, ενώ αν θέλετε να πιείτε καφέ θα χρειαστεί να πληρώσετε 4 ευρώ, έναν χυμό ανάμεικτο στα 6,5 ευρώ και ένα κλαμπ σάντουιτς στα 15 ευρώ.

Καβούρι

Σε μια άλλη δημοφιλή παραλία στο Καβούρι το κόστος για το σετ ξαπλώστρας φτάνει τα 14 ευρώ ενώ η τιμή για μια μπάλα παγωτό κοστίζει 3 ευρώ και η γρανίτα 4 ευρώ.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις