Breaking news

Επίθεση από φίδι
A

Οδηγός αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη, ήρθε αντιμέτωπος με ένα απρόσμενο θέαμα, όταν αντίκρισε ένα φίδι 1,5 μέτρου τυλιγμένο στον κινητήρα του αυτοκινήτου του.

Η ομάδα εθελοντών διάσωσης όλων των ζώων που βρίσκονται σε κατάσταση κινδύνου «Animal Rescue and Defence Squad» έκανε σχετική ανάρτηση στο facebook, αναφέροντας ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου, άνοιξε το καπό του οχήματος του και έμεινε έκπληκτος αντικρίζοντας το φίδι να έχει τυλιχθεί στον κινητήρα.

Έπειτα εθελοντές της ομάδας έφτασαν στο σημείο από την πυροσβεστική και κατάφεραν να  να απομακρύνουν το φίδι.

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι, σύμφωνα με τους ίδιους ήταν λαφιάτης, μήκους 1,5 μέτρου.

Για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκαν πάνω από 2,5 ώρες.

Οδηγός αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη, ήρθε αντιμέτωπος με ένα απρόσμενο θέαμα, όταν αντίκρησε ένα φίδι 1,5 μέτρου τυλιγμένο στον κινητήρα του αυτοκινήτου του. Η ομάδα εθελοντών διάσωσης όλων των ζώων που βρίσκονται σε κατάσταση κινδύνου «Animal Rescue and Defence Squad» έκανε σχετική ανάρτηση στο facebook, αναφέροντας ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου, άνοιξε το καπό του οχήματος του και έμεινε έκπληκτος αντικρίζοντας το φίδι να έχει τυλιχθεί στον κινητήρα. Έπειτα εθελοντές της ομάδας έφτασαν στο σημείο από την πυροσβεστική και κατάφεραν να να απομακρύνουν το φίδι. Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι, σύμφωνα με τους ίδιους ήταν λαφιάτης, μήκους 1,5 μέτρου. Για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκαν πάνω από 2,5 ώρες.
Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις