Breaking news

Πρόστιμα στο Ελευθέριος Βενιζέλος
A

Εξωφρενική και αδιανόητη μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο η νέα εισπρακτική κίνηση στην οποία προχώρησε το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς τοποθέτησαν αυτόματο σύστημα με ανακλινόμενες μπάρες στον χώρο των αφίξεων το οποίο θα φέρει επιπλέον χρεώσεις για τους οδηγούς.

Ο στόχος φαίνεται να είναι η χρέωση των οδηγών αυτοκινήτων οι οποίοι πρόκειται να περιμένουν την παραλαβή των δικών τους ανθρώπων, ενώ φαίνεται να μην υπάρχει καμία πρόνοια για όσους αναμένουν επιβάτες των οποίων η πτήση καθυστέρησε ή γενικότερα άργησαν στην αναμονή αποσκευών ή οποιασδήποτε άλλης υπηρεσίες του αεροδρομίου.

Η χρέωση είναι 1 ευρώ το λεπτό

Η χρέωση φαίνεται να είναι αρκετά υψηλή, ενώ η διέλευση για τα πρώτα 10 λεπτά θα είναι μόνο δωρεάν.

Η τιμή πρόκειται να ανεβαίνει κλιμακωτά, ενώ η διοίκηση του «Ελευθέριος Βενιζέλος» αποφάσισε ότι το κόστος μετά το πέρας του πρώτου 10λεπτου θα είναι 5 ευρώ.

Μετά το πρώτο 20λεπτο η χρέωση θα είναι 1 ευρώ ανά λεπτό και αν τυχόν ο οδηγός ξεπεράσει τη μία ώρα αναμονής, το όχημα θα το παίρνει ο γερανός.

Τι απάντησε η διοίκηση του Ελευθέριος Βενιζέλος

Η διοίκηση του αεροδρομίου ανέφερε ότι η πληρωμή θα γίνεται στην έξοδο, ενώ όσοι διαμαρτύρονται θα δίνεται «Η λύση του πάρκινγκ, μικρής ή μεγάλης διάρκειας, όπου η τιμολόγηση είναι φθηνότερη και το πρώτο εικοσάλεπτο παραμονής δωρεάν».

Παράλληλα προσθέτει ότι «Η αλλαγή αυτή έγινε για να μην παρατηρείται συνωστισμός στον χώρο αφίξεων και αναχωρήσεων».

Τέλος αναφέρεται ότι το αυξημένο κόστος θα επηρεάζει και τα βανάκια που εξυπηρετούσαν ταξιδιώτες καθημερινά από τους χώρους στάθμευσης εκτός αεροδρομίου, καθώς η τρίτη διέλευση και παραμονή 10 λεπτών εντός της ίδιας ημέρας, κοστίζει 5 ευρώ.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις