Breaking news

Δολοφονία στην Κω
A

 Ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός που κατηγορείται για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια, στην Κω συνέχισε να αρνείται τις κατηγορίες για αρπαγή, βιασμό και ανθρωποκτονία ενώπιον της ανακρίτριας στην Κω, η οποία διέταξε τη συνέχιση της προσωρινής του κράτησης.

Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος είναι πλέον αντιμέτωπος με ποινική δίωξη για βιασμό, ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ έχει προφυλακιστεί για το αδίκημα της αρπαγής της 27χρονης.

Μετά την απολογία του, η ανακρίτρια διέταξε την προσωρινή του κράτηση, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να οδηγηθεί σε φυλακές εκτός Κω, χωρίς να έχει αποφασιστεί ακόμα το κατάστημα κράτησης.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, η δικηγόρος του 32χρονου, Αθηνά Φουντωτού, σημείωσε ότι: «ο εντολέας της δεν παραδέχθηκε καμία από τις κατηγορίες που τον βαρύνουν, παρά τις επανειλημμένες ερωτήσεις της ανακρίτριας».

Ο 32χρονος έκοψε τα δάχτυλα της 27χρονης για να σβήσει τα αποτυπώματα

Μόλις χθες, ο απόστρατος Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Γιάννης Κατσιαμάκας, αποκάλυψε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», ότι ο κατηγορούμενος είχε κόψει κάποια από τα δάχτυλα της 27χρονης προκειμένου να σβήσει τα αποτυπώματα και να κάνει πιο δύσκολη την ταυτοποίηση της σορού.

Συγκεκριμένα ο ίδιος δήλωσε «Ο φερόμενος ως δράστης φρόντισε να διαγράψει από το κινητό του όλα τα δεδομένα και τα στοιχεία. Από την ανάκτηση δεδομένων που έγινε στα εγκληματικά εργαστήρια προέκυψε ότι είχε κάνει αναζήτηση στη Google πως να σβήσεις ίχνη από πτώμα».

Ο ίδιος συμπλήρωσε «Τι έψαχνε δηλαδή; Να βρει τρόπο να εξαφανίσει τα ίχνη του πάνω στη νεκρή κοπέλα ή να ταυτοποιηθεί (η σορός της) όσο πιο δύσκολα γίνεται. Είχε κόψει από ένα δάχτυλο σε κάθε χέρι. Αυτό είναι σοκαριστικό».

Η αστυνομία έχει «δέσει» την υπόθεση

Η Αστυνομία έχει «δέσει» με στοιχεία που έχει στη διάθεσή της την υπόθεση, αφού έγινε έρευνα στα στίγματα που έδωσαν τα κινητά τηλέφωνα, τόσο του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, όσο και του 27χρονου θύματος.

Στην έρευνα αξιοποιήθηκαν τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας, δύο παρακείμενων σπιτιών. Η οικογένεια του θύματος, δια του δικηγόρου της, ετοιμάζεται να προχωρήσει σε δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας σε βάρος του 32χρονου.

Παράλληλα η οικογένεια της άτυχης κοπέλας, διά του δικηγόρου της, ετοιμάζεται να προχωρήσει σε δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας εις βάρος του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού, για το έγκλημα που φέρεται να έχει διαπράξει εις βάρος της Αναστάζια.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις