Breaking news

astynomia
A

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το βίντεο που έχει δοθεί στην δημοσιότητα και απεικονίζει 2 αστυνομικούς, οι οποίοι έχουν ακινητοποιήσει ένα 14χρονο κορίτσι στο έδαφος, κάθονται από πάνω του, με τον έναν από τους δύο να την χαστουκίζει.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ διεξάγεται έρευνα από τις αρχές της Οστάνδης για τη βία που άσκησαν δύο αστυνομικοί εναντίον του 14χρονου κοριτσιού όπως φαίνεται στο βίντεο που έχει αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προκαλεί αντιδράσεις.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα και στο βίντεο φαίνονται δύο αστυνομικοί να έχουν ακινητοποιήσει το κορίτσι στο έδαφος, να κάθονται από πάνω του, ενώ ένας από τους δύο τη χαστουκίζει.

Όπως αναφέρει ο αρχηγός της αστυνομίας Φιλίπ Κερστέκερ, η σύλληψη της 14χρονης σχετίζεται με οικογενειακή υπόθεση. Ωστόσο, λόγω του ότι πρόκειται για ανήλικη σημείωσε ότι δε θα προβεί σε περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ επισήμανε ότι θα διερευνηθούν τόσο οι εικόνες που κυκλοφορούν όσο και το τι έχουν καταγράψει και οι κάμερες σώματος των αστυνομικών.

Η κοπέλα οδηγήθηκε στο σπίτι της από την αστυνομία.

Παρακάτω το σχετικό βίντεο στον ακόλουθο σύνδεσμο: 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις