Breaking news

Δημοτικό σχολείο στο Βαρνάβα Αττικής
A

Την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκονται πολλά κτήρια τα οποία στεγάζουν σχολεία έρχεται να επιβεβαιώσει για ακόμα μία φορά ένα τραγικό περιστατικό το οποίο έλαβε χώρα στο Δημοτικό Σχολείο Βαρνάβα. 

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ολόκληρη η οροφή σε αίθουσα σχολείου κατέρρευσε και από τύχη αυτή τη στιγμή δεν θρηνούμε θύματα. 

Δημοτικό σχολείο στο Βαρνάβα Αττικής
Δημοτικό σχολείο στο Βαρνάβα Αττικής

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του alfavita.gr, το έργο είχε παραδοθεί ήδη από τον Γενάρη και καμία εργασία δεν γινόταν μέσα στο καλοκαίρι που θα μπορούσε να προκαλέσει μια τέτοια πτώση. Για 6 μήνες κρεμόταν πάνω από τα κεφάλια των παιδιών αυτή η πρόχειρη κατασκευή.

Επίσης παρόμοιες ψευδοροφές έχουν τοποθετηθεί σε όλες τις αίθουσες του σχολείου. 

Μένει να δούμε ποιος και αν θα αναλάβει την ευθύνη, καθώς σε παρόμοια περιστατικά που έχουν συμβεί στο παρελθόν, οι αρμόδιοι υπουργοί τις πετάνε ως... «μπαλάκι».

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Βαρνάβα σε ανακοίνωσή του σημειώνει:

«Το λιγότερο εγκληματική ενέργεια και ανευθυνότητα πάνω από τα κεφάλια των παιδιών μας...

Ευτυχώς που δεν θρηνήσαμε θύματα!!

Η οροφή της Έκτης τάξης κατέρρευσε μετά από εργασίες που είχαν γίνει μέσω του ενεργειακού προγράμματος που είχε ενταχθεί το σχολείο.

Έχουμε ενημερώσει κάθε αρμόδιο και περιμένουμε τις απαραίτητες νομικές ενέργειες κατά παντός υπευθύνου.

Το άνοιγμα του σχολείου θα γίνει εφόσον γίνουν οι απαραίτητες αυτοψίες από τη τεχνική υπηρεσία του Δήμου για την ασφάλεια των παιδιών μας και των δασκάλων».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις