Breaking news

zaralikos_standup
A

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος μίλησε στο avgi.gr σχετικά με την διαβόητη επέμβαση της Σάσας Σταμάτη και των συνοδών ασφαλείας, στη παράσταση του, στο θέατρο Τζένη Καρέζη.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως « η επίθεση πιστεύει ότι ήταν στημένη και πως ήρθαν με σκοπό την εισβολή και διακοπή της παράστασης του επί της σκηνής ». Σύμφωνα με την αναλυτική περιγραφή του η Σάσα Σταμάτη συνοδευόταν από 2 άτομα, ενώ ένα τρίτο άτομο βιντεοσκοπούσε με το κινητό του, και ακόμη δύο άτομα που ήταν μαζί τους, είχαν αναμειχθεί στο κοινό. Από τα 5 άτομα, τα δύο φαίνεται να ήταν συνοδοί ασφαλείας. 

Χαρακτηριστικά δήλωσε πως « Πάνω στη σκηνή η Σάσα Σταμάτη άρχισε να φωνάζει και να διαμαρτύρεται για την αναφορά του στον Βαγγέλη Μαρινάκη, λέγοντας, όμως, ψέματα. Τον κατηγορούσε ότι είπε λέξεις και φράσεις οι οποίες, όμως, δεν αναφέρονταν στην παράσταση ». Στην συνέχεια ο Χριστόφορος Ζαραλίκος μίλησε για την παράσταση του με τίτλο « 1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά » η οποία φέρει πολυεπίπεδο χαρακτήρα και γίνεται σατιρική σύνδεση με βάση όλα τα πρόσωπα της επικαιρότητας. Συγκεκριμένα είπε πως « Εάν ήταν ο Τσίπρας ή ο Μητσοτάκης πώς θα εξελισσόταν η επανάσταση του 1821».

Ως προς την αναφορά του στον Βαγγέλη Μαρινάκη, αυτό που αναφέρεται στην παράσταση είναι « Πως εάν δεν μας έδιναν λεφτά οι Άγγλοι, θα έπρεπε να τα βρει ο Μιαούλης με το πλοίο του, το «Γκιαούρ- One» δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Η επέμβαση και εξαγρίωση του κοινού: 

Η έφοδος της Σάσας Σταμάτη και των συνοδών της κατάφερε να εξαγριώσει το κοινό οι οποίοι κινήθηκαν εναντίον τους και άρχισαν να ανεβαίνουν στην σκηνή προκειμένου να επέμβουν υπέρ του Χριστόφορου Ζαραλίκου. Ο ίδιος επισήμανε πως η προσπάθεια του ήταν « Να εκτονώσει την κατάσταση γιατί οι υπόλοιποι θεατές άρχισαν να τους γιουχάρουν και να ανεβαίνουν στη σκηνή με απειλητικές διαθέσεις. Προσπάθησε να ηρεμήσει τα πράγματα για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Τελικά η Σάσα Σταμάτη και οι πέντε συνοδοί της, μπροστά στην αντίδραση του κόσμου αναγκάστηκαν να φύγουν από το θέατρο ».

Ο γνωστός κωμικός, ξεκαθάρισε πως « Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, της εξουσίας, της πολιτικής και της οικονομίας που σατιρίζει, είναι απέναντι του ». Συγκεκριμένα τόνισε πως « Δεν έχει αγαπημένο "λεφτά" ούτε κάποιον που αντιπαθεί περισσότερο. Δεν έχει φίλους σε αυτό το επίπεδο. Οι φίλοι του είναι της τάξης του και βρίσκονται στις λαϊκές αγορές».

Στην ερώτηση που του έθεσε το avgi.gr εάν το περιστατικό είναι πρωτοφανές και αν συνάδει με προσπάθεια λογοκρισίας βίαιου τρόπου, ο ίδιος δήλωσε πως « Το κάνει πολλά χρόνια. Το χειρότερο που φοβάται είναι να μην σταματήσει να κάνει αυτό που αγαπά ». 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις