Breaking news

INTIME NEWS
A

Ένα και μοναδικό χτύπημα από μαχαίρι στοίχισε τη ζωή στον 29χρονο Μιχάλη, στη Νέα Φιλαδέλφεια, το βράδυ της περασμένης Δευτέρα, σύμφωνα με την  ιατροδικαστική έκθεση.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην ιατροδικαστική έκθεση που συντάχθηκε ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογρηάς, η αιτία θανάτου του 29χρονου Μιχάλη είναι το ένα και μοναδικό τραύμα που κατάφεραν οι χούλιγκαν στο χέρι, στον πήχη το οποίο φαίνεται να προκλήθηκε κατά την προσπάθειά του να αμυνθεί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την ιατροδικαστική έκθεση δεν προκύπτει άλλο τραύμα στη σορό.

Το ένα και μοναδικό μοιραίο χτύπημα πιθανόν να προκλήθηκε από μαχαίρι τύπου καραμπίτ. Όπως εκτιμάται ο 29χρονος Μιχάλης ξεψύχησε μέσα σε λιγότερο από 10 λεπτά από ακατάσχετη αιμορραγία. Ο ιατροδικαστής κ. Καλογρηάς ανίχνευσε και χτυπήματα στα χέρια από την προσπάθεια του Μιχάλη Κατσουρή να προστατευθεί από τη μανία των χούλιγκαν.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο 29χρονος περπάτησε μέχρι το περίπτερο που βρίσκεται έξω από την εκκλησία της Αγίας Τριάδας κι εκεί σταμάτησε, με τις δυνάμεις του να αρχίζουν να τον εγκαταλείπουν. Άνθρωποι που βρίσκονταν στο σημείο άρχισαν να καλούν το ΕΚΑΒ για να φτάσει ασθενοφόρο, ενώ ο νεαρός αιμορραγούσε ακατάσχετα.

Από την Παρασκευή οι απολογίες των 105

Στο μεταξύ, από αύριο, Παρασκευή θα ξεκινήσουν οι απολογίες των 105 συλληφθέντες για το περιστατικό σκληρής οπαδικής βίας στη Νέα Φιλαδέλφεια, με νεκρό τον 29χρονο Μιχάλη.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για τέσσερα κακουργήματα, μεταξύ των οποίων ανθρωποκτονία από πρόθεση, αλλά και επτά πλημμελήματα. Οι απολογίες, κατά την επίσημη ενημέρωση, θα αρχίσουν από τις 12:00 της Παρασκευής και αναμένεται να ολοκληρωθούν την Κυριακή.

Παράλληλα, συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό του ατόμου που κατάφερε την μοιραία μαχαιριά τον 29χρονο Μιχάλη, η κηδεία του οποίου θα γίνει αύριο, Παρασκευή.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις