Breaking news

Σήμερα η κηδεία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή
A

Σήμερα πρόκειται να τελεστεί η κηδεία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος δολοφονήθηκε μετά από επίθεση χούλιγκαν, το βράδυ της Δευτέρας 7 Αυγούστου, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η οικογένεια, οι συγγενείς, φίλοι και η ΑΕΚ, θα αποχαιρετήσουν τον 29χρονο Μιχάλη στις 17:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου, στην Ελευσίνα όπου ζούσε.

Συγκεκριμένα, ο δήμος έκανε γνωστό ότι μέχρι την τέλεση της κηδείας, δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί καμία αθλητική η πολιτιστική εκδήλωση στην πόλη.

Μέσα από σχετική ανακοίνωση έγιναν γνωστά τα εξής:

«Σε ένδειξη πένθους για τον άδικο χαμό του 28χρονου συμπολίτη μας Μιχάλη Κατσούρη και μέχρι την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας, δεν θα πραγματοποιηθεί καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση, στα όρια του Δήμου μας. Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στεκόμαστε στο πλευρό της, αυτές τις τραγικές στιγμές. Καλό ταξίδι, Μιχάλη…».

Η επιθυμία της οικογένειας του

Μέσα από σχετικό μήνυμα, η οικογένεια του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή ζήτησε αντί για στεφάνια να ενισχυτεί το Σωματείο «Ελπίδα».

Το αναλυτικό μήνυμα: 

«Ο Μιχάλης μας ήταν παιδί ευαίσθητο, καλόκαρδο που βοήθησε με αυτοθυσία στις φωτιες, βοηθούσε άστεγους και είχε μεγάλη πίστη στο Θεό. Γι’ αυτό η οικογένεια του, αποφασίσαμε αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές για μικρά παιδιά, υπέρ του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ -ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ» στη μνήμη του αδικοχαμένου μας».

Η ανακοίνωση του Σωματείου Ελπίδα

«Δωρεές αντί στεφάνων υπέρ του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» στη μνήμη του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσουρή, ζητά η οικογένειά του.

Αριθμοί λογαριασμών Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ»:
Alpha Bank: IBAN: GR26 0140 1520 1520 0200 2000 515
Εθνική Τράπεζα Ελλάδος:  IBAN: GR20 0110 0800 0000 0804 8089 836

Στην κατάθεση χρειάζεται να δηλωθεί το ονοματεπώνυμο του δωρητή και η φράση «ΜΙΧΑΛΗΣ».
Μετά την πραγματοποίηση της δωρεάς παρακαλούνται οι δωρητές να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Συλλόγου είτε τηλεφωνικά στο (210-7700009) (επιλ: 1), είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected], ώστε να γνωστοποιήσουν  τα στοιχεία τους προκειμένου να σταλεί σχετική απόδειξη δωρεάς.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις