Breaking news

πΟΡΕΊΑ
A

Μεγαλειώδης ήταν η πορεία, η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο χωρίς προβλήματα, για το νέο αντιεργατικό νομοσχέδιο που κατέβασε στη Βουλή ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης. Στο συλλαλητήριο συμμετείχαν εργαζόμενοι της ΑΔΕΔΥ, του ΕΚΑ και του ΠΑΜΕ, αλλά και οι εποχικοί πυροσβέστες.

Με κεντρικό σύνθημα, «να μην ψηφιστεί το αντεργατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης», η ΑΔΕΔΥ, καθώς και τα υπόλοιπα εργατικά σωματεία, συγκεντρώθηκαν μετά τις 10:30 στην πλατεία Κλαυθμώνος, ζητώντας την απόσυρσή του νομοσχεδίου. 

Πορεία

«Απαιτούμε την απόσυρσή του και καλούμε τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος στις συγκεντρώσεις που πραγματοποιούνται την ίδια μέρα σε όλη τη χώρα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή της, η ΑΔΕΔΥ.

Στο συλλαλητήριο συμμετείχαν και οι εποχικοί πυροσβέστες, οι οποίοι έγιναν δεκτοί με επευφημίες και χειροκροτήματα από τους εργαζόμενους. Δείτε το βίντεο που ανάρτησαν οι εποχικοί πυροσβέστες, οι οποίοι εδώ και χρόνια ζητούν την μονιμοποίηση τους στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Η πορεία πέρασε από Βουλή και κατευθύνθηκε προς τα προπύλαια ενώ οι εποχικοί πυροσβέστες σταμάτησαν έξω από το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να επιδώσουν ψήφισμα.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις