Breaking news

Περιπολικό αστυνομίας
A

Νέες συλλήψεις σημειώθηκαν σε περιοχές του Έβρου, όταν αστυνομικοί, έπιασαν δύο αλλοδαπούς διακινητές, οι οποίοι φέρονται να επιχείρησαν την προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας.

Όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, ο πρώτος διακινητής οδηγούσε φορτηγό με ρυμουλκούμενο και έφτασε χθες το μεσημέρι στο συνοριακό σημείο διέλευσης Κήπων Έβρου, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα.

Μετά από σχετικό έλεγχο των αστυνομικών του τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων, καθώς και με τη βοήθεια μηχανήματος ανίχνευσης καρδιακών παλμών και με τη συνδρομή αξιωματούχου του Frontex, ο οποίος είναι χειριστής σκύλου, παρουσία και τελωνειακών, αποκαλύφθηκε ότι ο δράστης είχε κρύψει μέσα στο ρυμουλκούμενο, πέντε μη νόμιμους μετανάστες, με σκοπό να τους μεταφέρει στο εσωτερικό της χώρας.

Κατά τη δεύτερη περίπτωση, το απόγευμα σε οικισμό του Έβρου, ομάδα αστυνομικών συνέλαβε το δεύτερο διακινητή, όταν τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο, μεταφέροντας παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, τέσσερις μετανάστες.

Στη συνέχεια κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα, ένα κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό, ενώ οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στους αρμόδιους εισαγγελείς.

Την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργού η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και το τμήμα Συνοριακής Φύλακης Σουφλίου.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις