Breaking news

ΙΝΤΙΜΕ
A

Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα παρήγγειλε ο προϊστάμενος Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, κ. Αντώνης Ελευθεριάνος, αναφορικά με την υπόθεση του τραυματισμού της 16χρονης, μετά από αντιφασιστική συναυλία στο Νέο Ηράκλειο.

Ειδικότερα, ο κ. Ελευθεριάνος διέταξε να διερευνηθεί εάν έχουν τελεστεί τα κακουργήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας ή της πρόκλησης βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης ζητείται να ληφθεί κατάθεση από την παθούσα όταν η κατάσταση της υγείας της επιτρέψει την εξέτασή της, καθώς και από οικεία της πρόσωπα, όπως και να διαβιβαστούν τα έγγραφα του ιατρικού φακέλου και να αναζητηθεί οπτικοακουστικό υλικό από κάμερες στην περιοχή.

Την έρευνα ανέλαβε το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας υπό την εποπτεία εισαγγελικού λειτουργού. 

Το χρονικό του τραυματισμού 

Σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η ανήλικη ξυλοκοπήθηκε από αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια αντιφασιστικής εκδήλωσης.

Πιο συγκεκριμένα, επεισόδια ξέσπασαν μετά τη μια τα ξημερώματα στο Νέο Ηράκλειο κατά τη διάρκεια αντιφασιστικής συναυλίας. Ομάδα ατόμων κινήθηκε εναντίον αστυνομικών και ακολούθησαν επεισόδια. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων η ανήλικη δέχθηκε επίθεση από άνδρες της ΟΠΚΕ, σύμφωνα με όσα έχουν καταγγελθεί, με συνέπεια τον τραυματισμό της. Η ανήλικη, που σύμφωνα με πληροφορίες της δημόσιας τηλεόρασης τραυματίστηκε στο κεφάλι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις