Breaking news

Βροχές
A

Ξεκίνησε από τα Δυτικά η κακοκαιρία «τύπου Π» που αναμένεται να πλήξει τη χώρα τις επόμενες ώρες. Πρώτος σταθμός ήταν η Πάτρα όπου σημειώθηκαν έντονα πλημμυρικά φαινόμενα, τόσο στο κέντρο της πόλης και στην περιφέρεια.

Από την κακοκαιρία διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη Νέα Εθνική οδό Αθηνών – Πατρών, στο 161ο χιλιόμετρο, στην περιοχή Ελαιώνας, στο ρεύμα προς Αθήνα. Επίσης έχει διακοπεί και η κυκλοφορία στην Παλαιά Εθνική Οδό και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το pelop.gr, στην Πάτρα η οδός Αγίου Ανδρέου, μετατράπησε σε «λίμνη» με τη στάθμη του νερού να ανεβαίνει επικίνδυνα και να φτάνει μέχρι τις εισόδους καταστημάτων. Ανάλογη η κατάσταση και σε άλλους κεντρικές οδικές αρτηρίες, με την κυκλοφορία των οχημάτων να πραγματοποιείται με δυσκολίας

Ενδεικτικό της κατάστασης το βίντεο από την περιοχή του Λαδόπουλο πλησιόν των εγκαταστάσεων του ΣΕΓΑΣ:

Live η εξέλιξη της κακοκαιρίας

Πατήστε «play» και δείτε πως θα εξελιχθούν τα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες στην Ελλάδα.

Η πρόγνωση της ΕΜΥ

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, σήμερα, Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, με βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα.

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις πρωινές ώρες, οπότε στα κεντρικά ηπειρωτικά θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες μικρής διάρκειας.

Τις βραδινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση κυρίως στα βόρεια, όπου θα φτάσει τους 22 με 23 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 24 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική σήμερα, Πέμπτη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρχουν νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση θα υπάρξει από νωρίς το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις