Breaking news

ΙΝΤΙΜΕ
A

Έχασε τη ζωή της η 16χρονη που νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», μετά από κοκτέιλ ναρκωτικών που τής έδωσαν, στον Βύρωνα

Υπενθυμίζεται ότι η ανήλικη μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, μετά από κοκτέιλ σκληρών ναρκωτικών που της χορήγησε σπείρα διακινητών σε μονοκατοικία της γειτονιάς της, που, σύμφωνα με την κατάθεση της μητέρας της, την είχαν κάνει «πειραματόζωο».

Τη Δευτέρα προφυλακίστηκαν δύο από τους πέντε κατηγορούμενους για την εν λόγω υπόθεσηενώ αφέθηκαν ελεύθεροι οι άλλοι τρεις, με τον περιοριστικό όρο να εμφανίζονται σε αστυνομικό τμήμα.

Άλλη μία γυναίκα που είχε συλληφθεί αφέθηκε ελεύθερη δίχως περιοριστικούς όρους. Η έκτη συλληφθείσα, που είναι ανήλικη, αφέθηκε ελεύθερη μετά τη σύλληψή της, με εντολή εισαγγελέα. 

Η 16χρονη μαζί με μία φίλη της βρέθηκαν στο σπίτι 17χρονου στον Βύρωνα, όπου της προσφέρθηκε κάνναβη, καθώς και άλλες ναρκωτικές ουσίες, όπως το λεγόμενο «σίσα» γνωστό και ως «η κόκα των φτωχών». Το επόμενο πρωί η φίλη του κοριτσιού, όταν ξύπνησε στο ίδιο σπίτι, διαπίστωσε πως η 16χρονη δεν είχε τις αισθήσεις της και κάλεσε ασθενοφόρο.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις