Breaking news

ΙΝΤΙΜΕ
A

Συνελήφθη ο 71χρονος σύντροφος της 43χρονης, που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της σήμερα, Τρίτη το πρωί στην οδό Αίαντος στη Σαλαμίνα, με τραύματα από πυροβόλο όπλο.

Ο 71χρονος θεωρείται ως βασικός ύποπτος για τη γυναικοκτονία της 43χρονης, εντοπίστηκε από τις αρχές στο Κερατσίνι και μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Σαλαμίνας.

Σημειώνεται ότι ο πρώην σύντροφος της 43χρονος είχε διαφύγει από την Σαλαμίνα, και μάλιστα σχεδόν αμέσως μετά το φονικό, χρησιμοποιώντας το όχημά της. Μάλιστα, έχει πάρει μαζί του και το όπλο, με το οποίο φέρεται να έγινε το έγκλημα, καθώς οι αστυνομικοί δεν το έχουν βρει στον τόπο του εγκλήματος. Το βέβαιο είναι ότι για το όπλο δεν υπάρχει άδεια οπλοφορίας.

Γνώριζαν οι γείτονες - «Δεν βγήκε κανείς έξω να βοηθήσει την κοπέλα»

Οι γείτονες ήξεραν τι συνέβαινε στο σπίτι, όπου ο 71χρονος κακοποιούσε την 43χρονη σύντροφό του στη Σαλαμίνα η οποία σήμερα (05/12) έπεσε νεκρή από τα πυρά του πρώην συντρόφου της.

Συγκεκριμένα, οι γείτονες μιλούν για μια χρόνια κατάσταση, ενώ ακόμα και οι ίδιοι λένε πως κανείς δεν είχε βρεθεί να βοηθήσει τη γυναίκα. «Την Παρασκευή το βράδυ είχε γίνει ένας τσακωμός. Φασαρία πολλή, ξύλο από ό,τι κατάλαβα. Φώναζε η κοπέλα, της πήρε το κινητό, της πήρε και το αμάξι και έφυγε. Μετά από λίγο ξαναγύρισε εκεί, έπεσε κι άλλο ξύλο. Άκουσα την κοπέλα να φωνάζει «βοήθεια ρε παιδιά, βοηθήστε με». Δεν βγήκε κανείς έξω να βοηθήσει την κοπέλα. Από ό,τι ακούω αυτό γινόταν για πολλά χρόνια», λέει ένας γείτονας της 43χρονης που έχασε την ζωή της από πυροβολισμούς.

Ο ίδιος άνδρας λέει πως η 43χρονη «από το Σάββατο, κυκλοφορούσε με ένα πι. Είχε φάει κλωτσιά και της είχε σπάσει το πόδι από ό,τι άκουσα. Την είδα έξω και κυνηγούσε αυτόν να της δώσει το κινητό της. Ίσως ήθελε να ειδοποιήσει τους δικούς της για να την γλιτώσουν. Αυτός δεν της το έδωσε, πήρε το αμάξι και έφυγε. Ακούγονταν φασαρίες. Πρέπει να την ζήλευε γιατί είχαν μεγάλη διαφορά», καταλήγει ο γείτονας.

Την πυροβόλησε μέσα από το τζάμι του σπιτιού

Ο δράστης, πήγε με όπλο στο πατρικό της, χτύπησε το κουδούνι και μόλις είδε την κοπέλα από το τζάμι, την πυροβόλησε δύο φορές, τραυματίζοντάς τη θανάσιμα στην κοιλιά και το στήθος. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί συμβούλευσαν τη 43χρονη να εγκαταστήσει το panic button στο κινητό της και να μην επιστρέψει στο σπίτι όπου συγκατοικούσε με τον 70χρονο, αλλά να μείνει στο σπίτι της μητέρας της, το οποίο και έκανε, δυστυχώς όμως δεν κατάφερε να πατήσει το κουμπί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα ήταν διαζευγμένη και μητέρα ενός 15χρονου αγοριού από τον προηγούμενο γάμο της και ζούσε με τον συγκεκριμένο άντρα και τον γιο της σε οικία στην Κακή Βίγλα Σαλαμίνας, ενώ είχαν σχέση τα τελευταία 7 χρόνια.

Μάλιστα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η άτυχη γυναίκα στις 2 Δεκεμβρίου είχε καταγγείλει το σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις