Breaking news

Αστυνομία και συλλήψεις
A

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 31χρονου αστυνομικού που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στου Ρέντη, το βράδυ της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου.

Οι γιατροί του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας, όπου και νοσηλεύεται ο αστυνομικός, εξέδωσαν νέο ανακοινωθέν αναφέροντας τα εξής:

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με σταδιακά μειούμενες δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων. Λόγω διαταραχών πηκτικότητας υπάρχει διάχυτη αιμορραγική διάθεση στο τραύμα του μηρού που ελέγχεται επαρκώς με τοπικά αιμοστατικά και επίδεση. Δερματικό θερμικό έγκαυμα στον μηρό κα πέριξ του τραύματος».

Βρέθηκαν υπολείμματα από ναυτική φωτοβολίδα κοντά στο γήπεδο

Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα, σχετικές πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκαν υπολείμματα από ναυτική φωτοβολίδα κοντά στο γήπεδο όπου έγιναν τα επεισόδια στου Ρέντη.

Συγκεκριμένα τα υπολείμματα ενδέχεται να αποτελούν μέρος της φωτοβολίδας, που τραυμάτισε τον αστυνομικό.

Ακόμη αναφέρεται ότι, οι αρχές εντόπισαν εκτοξευτήρα και μαχαίρια μέσα στις τουαλέτες του κλειστού γηπέδου όπου γινόταν ο αγώνας βόλεϊ Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. Τα ευρήματα έχουν ήδη σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών (Δ.Ε.Ε.) της Αστυνομίας για ανάλυση DNA και αποτυπώματα.

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 424 συλληφθέντες

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, έγινε γνωστό ότι αφέθηκαν ελεύθερα από την αστυνομία τα 424 άτομα που είχαν προσαχθεί μετά τα επεισόδια στου Ρέντη.

Μετά τη διαδικασία των καταθέσεων και δακτυλοσκοπήσεων, οι προσαχθέντες των επεισοδίων αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα της, για τον εντοπισμό του ατόμου που πέταξε τη ναυτική φωτοβολίδα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του αστυνομικού.

Σημειώνεται ότι, ανάμεσα τους ήταν ήταν και αρκετοί ανήλικοι ενώ πάνω από 15 άτομα είναι σεσημασμένα για οπαδική βία.

Μερικοί από τους προσαχθέντες αρνήθηκαν να δώσουν αποτυπώματα και να υποβληθούν σε λήψη DNA. Η αστυνομία συνεχίζει να αναζητά ανάμεσα τους το άτομο που εκτόξευσε τη ναυτική φωτοβολίδα.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις