Breaking news

Σκυλιά
A

Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον θάνατο της 50χρονης γυναίκας, στην Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης, που κατασπαράχτηκε από τρία σκυλιά. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, που δημοσίευσε τις φωτογραφίες των σκυλιών που επιτέθηκαν στην 50χρονη, η άτυχη γυναίκα έφερε περισσότερες από 50 δαγκωματιές σε όλο της το σώμα και έφερε πολλαπλά πλήγματα σε όλη την επιφάνεια του κορμιού της. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο στο ένα χέρι φαίνεται ότι δέχθηκε περισσότερες από δέκα δαγκωματιές από τα τρία τσοπανόσκυλα.

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Κυριακής, περίπου στις 14:30, όταν τα τρία σκυλιά, τα οποία φέρεται να ξέφυγαν από την επίβλεψη του ιδιοκτήτη τους, πλησίασαν την αυλή την ξένη αυλή και επιτέθηκαν στην άτυχη γυναίκα, που έκανε εργασίες στον κήπο της, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να διαπιστώνουν τον θάνατό της.

Σε βάρος του 37χρονου ιδιοκτήτη των τριών σκυλιών ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, με το σκεπτικό ότι δεν είχε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την φύλαξη των σκύλων στον προαύλιο χώρο. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε ανακριτή από όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη και μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση.

Ξεψύχησε στα χέρια του παιδιού της

Ο πρώην σύζυγος της 50χρονης εξήγησε ότι η γυναίκα ξεψύχησε στα χέρια του παιδιού τους. Μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο στην εκπομπή «Live News» είπε πως ενημερώθηκε από τους γείτονες. «Πήρα τα παιδιά μου τηλέφωνο να βγούνε έξω στην αυλή, γιατί δεν είχαν αντιληφθεί τι είχε γίνει».

«Τα παιδιά είναι 17 και 18 ετών. Δεν έχουν καταλάβει ακόμη τι έχει γίνει. Περιμέναν να γυρίσει από τη δουλειά της… Στα χέρια των παιδιών ξεψύχησε. Ήταν γεμάτα στα χέρια από τα αίματα. Στα χέρια του μεγάλου ξεψύχησε».

Επίσης, ο πρώην σύζυγος της 50χρονης είπε ότι τα σκυλιά ήταν επιθετικά με βάση τα λεγόμενα των γειτόνων, καθώς φέρεται στο παρελθόν να είχαν προσπαθήσει ξανά να δαγκώσουν άνθρωπο.

Σήμερα το τελευταίο αντίο

Το τελευταίο αντίο λένε σήμερα συγγενείς και φίλοι της 50χρονης γυναίκας που έπεσε θύμα επίθεσης σκύλων μέσα στο σπίτι της στην Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στις 11:30 στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικόλαου Νεοχωρούδας, του δήμου Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις