Breaking news

Περιπολικό αστυνομίας
A

Μία νεαρή κοπέλα προέβη σε καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης εις βάρος αστυνομικών της Δημοτικής Αστυνομίας Αθηνών, καθώς αναφέρει ότι όταν η ίδια πήγε να παραλάβει τις πινακίδες του αυτοκινήτου της, οι αστυνομικοί την παρενόχλησαν σεξουαλικά.

Μέσα από ανάρτηση της στο Tik Tok, η ίδια καταγγέλλει ότι τρείς δημοτικοί αστυνομικοί άρχισαν να της κάνουν προσβλητικά και χυδαία σχόλια, παρενοχλώντας την σεξουαλικά.

Το περιστατικό

Όπως ανέφερε η ίδια μέσα από το σχετικό βίντεο, επειδή δεν μπορούσε να βρει την ασφάλεια αυτοκινήτου, τους ζήτησε να την βρουν ηλεκτρονικά.

Τότε ο ένας εκ των αστυνομικών της είπε «να πάει σπίτι του να βρουν την ασφάλεια, ενώ ο άλλος χασκογελούσε δίπλα του». 

Όταν ίδια επέμεινε να βρουν την ασφάλεια ηλεκτρονικά ο αστυνομικός την ρωτούσε «Τι μπορείς να κάνεις εσύ για μένα».

Η ίδια συνέχισε λέγοντας:

«Είμαι τόσο συγχυσμένη, ένιωσα πως με υποτιμάνε τόσο πολύ, δεν μπορείτε να το φανταστείτε. Σηκώθηκα και έφυγα. Ήταν τρεις άνδρες όπου και οι τρεις - με συγχωρείτε για την έκφραση - με κ….νε;

Γενικά έχω πάρα πολύ δυνατή προσωπικότητα, θα μπορούσα να μην έχω. (…) Ο μόνος λόγος που είμαι έτσι είναι γιατί όσο μεγαλώνω, συνειδητοποιώ που σκατά ζω. Και νιώθω ότι δεν μπορεί να καταλάβει κανένας άνδρας πως νιώθω αυτή τη στιγμή. Όχι πως όλες οι γυναίκες μπορούν…».

Το σχετικό βίντεο που ανάρτησε στο Tik Tok:

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις