Breaking news

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες – Η κατάθεση ενός από τους τραυματίες
A

Τους δράστες της επίθεσης με πυροβολισμούς στο Γκάζι, νωρίς το πρωί του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου, έχουν ταυτοποιήσει οι αρχές, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. 

Πρόκειται για «σκληρούς» μπράβους, οι οποίοι έχουν ταυτοποιηθεί, και φέρονται είναι αλβανικής υπηκοότητας που έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές. Ο ένας από τους τρεις που επέβαιναν στο ανθρακί τζιπ, ταιριάζει στα χαρακτηριστικά του ατόμου που σκότωσε έναν άνδρα τον Μάρτιο του 2023, στη Νέα Ιωνία

Συγκεκριμένα, ο άνδρας που φαίνεται στο βίντεο να πυροβολεί τους Κρητικούς θεωρείται από τις αρχές ότι πάρει μέρος στη δολοφονία 40χρονου άνδρα τον περασμένο Μάρτιο σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία και στη συνέχεια, αφού είχε διαφύγει της σύλληψης, είχε βρει καταφύγιο στην Αλβανία.

Παράλληλα, τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν στα χέρια τους και τον αριθμό κυκλοφορίας του ανθρακί Range Rover το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει νοικιαστεί από μεγάλη εταιρεία leasing.

Οι αστυνομικοί έχουν πάρει DNA των δραστών που έμεινε επάνω στα ρούχα του ενός από τα θύματα την ώρα που οι δράστες τους είχαν πλησιάσει και χτύπησαν τον έναν από αυτούς με τα χέρια στο πρόσωπο.

Οι αρχές εκτιμούν ότι έχουν να κάνουν με ανθρώπους της νύχτας, οι οποίοι έχουν εμπλακεί σε δολοφονίες, εκβιασμούς, καθώς και σε διακίνηση ναρκωτικών.

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον δράστη να πυροβολεί εν ψυχρώ

Ένα ιδιαίτερα σκληρό και αποκαλυπτικό βίντεο από το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο Γκάζι είδε σήμερα, Κυριακή, το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο φαίνεται η παρέα των Κρητικών να είναι έξω από γνωστό κλαμπ στο Γκάζι και να τους πλησιάζουν δύο άτομα, τα οποία έχουν κατέβει από το μαύρο τζιπ.

Εκτός από την παρέα των Κρητικών και τους δύο άλλους άντρες, υπάρχουν σταματημένα αυτοκίνητα αλλά και κόσμος που κινείται στην οδό Ιάκχου. Οι δυο δράστες φτάνουν σε μια παρέα επτά ατόμων, φαίνεται ότι συνομιλούν και στην συνέχεια απομακρύνονται με τα τρία θύματά τους.

Στη συνέχεια, όπως φαίνεται στο βίντεο, ξεκινάει ένας καβγάς και ο ένας νεαρός γρονθοκοπεί τον οδηγό του τζιπ την ώρα που ο συνοδηγός κλωτσά και χτυπά το δεύτερο θύμα.

Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ο «πιστολέρο» βγάζει το όπλο και πυροβολεί εν ψυχρώ τους τρεις Κρητικούς.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς στο Γκάζι – Προσοχή! Σκληρές εικόνες

Συνεχίζουν να νοσηλεύονται οι τραυματίες

Οι τρεις τραυματίες εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο «Γεώργιος Γεννηματάς», με τον έναν εξ αυτών να κρίνεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι τραυματίες είναι ηλικίας 24, 28 και 33 ετών και, μάλιστα, οι δύο τελευταίοι έχουν συγγενική σχέση μεταξύ τους, καθώς είναι αδέλφια. Μάλιστα, σύμφωνα με την κατάθεση του 28χρονου, δεν υπήρχε καν λογομαχία που να «προκαλέσει» τον θυμό του οδηγού και του συνοδηγού του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το άτομο που πυροβόλησε, έριξε επτά σφαίρες. Ωστόσο, οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει τέσσερις κάλυκες των 9 χιλιοστών

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις