Breaking news

ΙΝΤΙΜΕ
A

Διώκεται για ανθρωποκτονία από πρόθεση ο 35χρονος που φέρεται να αφαίρεσε τη ζωή του 62χρονου πατέρα του, στο Περιστέρι.

Ακόμα, ο 35χρονος είναι αντιμέτωπος με δίωξη για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. 

Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του πατέρα του, αφού πέρασε από τον εισαγγελέα, οδηγήθηκε στον ανακριτή για να απολογηθεί, ωστόσο ενδέχεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φερόμενος ως πατροκτόνος, κάλεσε στην άμεση δράση για να ομολογήσει ότι δολοφόνησε τον πατέρα του.

Το χρονικό του εγκλήματος 

Στη 1 τα ξημερώματα σημειώθηκε η δολοφονία του 62χρονου, στο σπίτι που διαμένει η οικογένεια, στην οδό Κολωνού στο Περιστέρι. 

Ο 62χρονος φέρεται να ήταν μεθυσμένος και να επιτέθηκε στη σύζυγό του. Τότε, μπήκε στη μέση ο 35χρονος γιος του, που τον μαχαίρωσε. 

Στη συνέχεια, ο 35χρονος τηλεφώνησε στην αστυνομία. «Σκότωσα τον πατέρα μου», φέρεται να είπε, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ. 

Ο δράστης της δολοφονίας τραυματίστηκε από το μαχαίρι, κατά την επίθεση στον πατέρα του. Αφού μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου οι γιατροί του έκαναν ράμματα στο χέρι, οδηγήθηκε στην Ασφάλεια και από εκεί παρουσιάστηκε ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή. 

Πληροφορίες της δημόσιας τηλεόρασης αναφέρουν πως το 2017 ο 62χρονος είχε συλληφθεί για ενδοοικογενειακή βία, έπειτα από επίθεση και ξυλοδαρμό σε βάρος συγγενικών του προσώπων. 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις