Breaking news

Στον ανακριτή Βέροιας απολογείται σήμερα η 37χρονη μητέρα που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου το 6,5 μηνών μωρό της.
A

Την πόρτα του ανακριτικού γραφείου Βέροιας αναμένεται να περάσει η 37χρονη που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου το 6,5 μηνών βρέφος της, μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων παιδιών της.

Σε βάρος της έχει ήδη ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, το βρέφος έφερε κάταγμα κρανίου και πολλαπλές θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο και στη στοματική κοιλότητα, ενώ ο θάνατός του προήλθε συνδυαστικά από τις κακώσεις κεφαλής και τα θλαστικά τραύματα.

Η κατηγορούμενη φέρεται να ανέφερε πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το βρέφος κι ότι όλα συνέβησαν στην προσπάθειά της να το ταΐσει. Διά του συνηγόρου της αναμένεται να υποβάλει αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, καθώς, φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής φύσεως.

Το χρονικό του θανάτου του μωρού

Όλα ξεκίνησαν όταν η 37χρονη άρχισε να χτυπά το μωρό μπροστά στα δύο άλλα παιδιά της. Ουρλιάζοντας και κλαίγοντας, τα παιδιά κατευθύνθηκαν στο σπίτι της θείας τους που βρίσκεται απέναντι από το δικό τους για να ζητήσουν βοήθεια και αμέσως έφτασαν στο σπίτι οι παππούδες του μωρού αλλά και ένας γείτονας.

Μάλιστα οι τρεις τους προσπάθησαν να της πάρουν το μωρό από την αγκαλιά, καθώς δεν ήθελε να το αφήσει. Το μωρό μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Βέροιας και εκεί διαπιστώθηκε πως δεν είχε σφυγμό. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, αυτό δεν επανήλθε. 

Ο γείτονας που επιχείρησε να γλιτώσει το μωρό περιέγραψε τα όσα διαδραματίστηκαν στο σπίτι της οικογένειας. «Άκουσα τα παιδιά να φωνάζουν για βοήθεια. Πετάχτηκα έξω και πήγα στο σπίτι. Είδα τη μάνα να χτυπάει με μανία το παιδί της. Πάγωσα. Μετά προσπάθησα να το γλιτώσω τραβώντας το αλλά ήταν αργά. Είχε μανία. Εγώ της τράβηξα με το ζόρι το μωρό από τα χέρια», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις