Breaking news

ΙΝΤΙΜΕ
A

Την πόρτα του ανακριτή περνούν σήμερα, Σάββατο οι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση της γυναικοκτονίας της 41χρονης εγκύου, που αγνοείτο από την Πρωτοχρονιά, στη Θεσσαλονίκη, μετά την αναβολή που έλαβαν την Τετάρτη.

Ειδικότερα, στον 4ο ανακριτή Θεσσαλονίκης οδηγούνται ο 39χρονος σύντροφος της αδικοχαμένης γυναίκας και ο 34χρονος φίλος του, προκειμένου να απολογηθούν για την υπόθεση.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα και δύο πλημμελήματα. Ειδικότερα, αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της διακοπής κύησης, της ληστείας (όλες κατά συναυτουργία), όπως επίσης της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Ο 39χρονος σύντροφος της 41χρονης συνεχίζει να αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση της γυναικοκτονίας, ενώ ο 34χρονος παραδέχεται τη συμμετοχή του στη ληστεία.

Σημειώνεται ότι έδωσαν διαφορετικές εκδοχές για το τι συνέβη τη νύχτα της γυναικοκτονίας, με τον 39χρονο να εξακολουθεί να υποστηρίζει πως εκείνο το βράδυ βρισκόταν στο σπίτι τους και κοιμόταν και πως δεν γνωρίζει πώς και γιατί έγινε η δολοφονία της συντρόφου του.

Πάντως, σε βίντεο που ήρθε στο φως από τη συγκεκριμένη νύχτα, φαίνονται οι δύο κατηγορούμενοι να μεταφέρουν το πτώμα της 41χρονης.

Υπενθυμίζεται ότι είναι βαρύ το ποινικό παρελθόν του 39χρονου συντρόφου της 41χρονης, καθώς σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για βιασμό και γενετήσιες πράξεις σε βάρος της αδελφής του, μετά από μήνυση που κατατέθηκε πριν από το περασμένο καλοκαίρι, ενώ, στο παρελθόν, είχε καταδικαστεί τέσσερις φορές για τον ξυλοδαρμό της, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Το χρονικό του φρικτού εγκλήματος

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, στις 22.00 το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, η 41χρονη έφυγε από την εργασία της και μετέβη με το σύντροφό της στο σπίτι του. Μπαίνοντας στο διαμέρισμα δέχτηκε επίθεση από τον 34χρονο, ο οποίος είχε προσυνεννοηθεί με τον σύντροφό της και ενεργούσε σύμφωνα με σχέδιο που είχαν καταστρώσει οι δυο τους. Αφού ο ίδιος την ακινητοποίησε με την απειλή μαχαιριού, στη συνέχεια ο 39χρονος φέρεται να της έδεσε τα χέρια με χειροπέδες και τη φίμωσε με ταινία συσκευασίας.

Στη συνέχεια τη μετέφεραν στο υπνοδωμάτιο, όπου τη μαχαίρωσαν στο λαιμό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έβαλαν μαζί τη σορό της γυναίκας σε μπαούλο και με το αυτοκίνητο του φίλου του συντρόφου της την οδήγησαν στην ερημική τοποθεσία έξω από τη Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής, όπου άφησαν το άψυχο σώμα της. Σημειώνεται ότι το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε σε δασώδη περιοχή, όπως υπέδειξε ο φίλος του συντρόφου της.

Επιστρέφοντας, επιχείρησαν να καταστρέψουν τα ίχνη και τα πειστήρια του εγκλήματος, καθαρίζοντας το διαμέρισμα και πετώντας διαδοχικά σε διάφορα σημεία της Καλαμαριάς πειστήρια του εγκλήματος. Πέταξαν τα ρούχα και τα προσωπικά αντικείμενα της Γεωργίας, το μαχαίρι και το στρώμα πάνω στο οποίο δολοφονήθηκε το θύμα και έφερε ίχνη αίματος, τοποθέτησαν άλλο στρώματα στο κρεβάτι, και άρπαξαν από το θύμα 80 ευρώ.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις